Yahoo Messenger na blunder alsnog goedgekeurd

Yahoo-productmanager Sarah Bacon was vorige week boos over het goedkeuringsproces van Apple. De applicatie Yahoo Messenger blijkt nu alsnog goedgekeurd, maar daarbij was het niet Apple die de vertraging veroorzaakte.

yahoo messengerYahoo! had vorige week wat problemen met een iets te fanatieke productmanager, die van leer trok tegen het goedkeuringsproces van Apple. Dat bleek een misverstand: het langdurige goedkeuring van Yahoo’s applicatie bleek uiteindelijk te zijn veroorzaakt omdat de ontwikkelaars zelf nog wat last-minute aanpassingen moesten doen, waarna productmanager Sarah Bacon haar klacht weer moest intrekken. Inmiddels is de nieuwe versie van de Yahoo! Messenger voor iPhone in de App Store verschenen.


Versie 1.2.2 biedt op zich niet zoveel nieuwe functies. Het ging vooral om het oplossen van problemen, waaronder de inlogproblemen die veel mensen hadden. Ook bleek de applicatie regelmatig te crashen. Er zijn nieuwe geluiden voor de push notifications bij gekomen en de performance is verbeterd. Ook is het vanaf nu mogelijk om ingelogd te blijven wanneer je de applicatie even hebt afgesloten om iets anders te doen.

Downloaden: Yahoo! Messenger (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 augustus 2009 om 7:00
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.