App Store: draadloos notities synchroniseren met NotepadSync

NotepadSync is een nieuwe applicatie die in augustus via de App Store beschikbaar komt. Met deze Mac-applicatie kun je notities continu synchroniseren met de Mac.

Notepad SyncEen van de frustraties van huidige iPhone-gebruikers is dat je geen notities kunt synchroniseren. Je moet er speciale software voor installeren en voor sommige oplossingen moet je ook nog betalen. Helaas lost NotepadSync niet alle problemen op: je zult straks via de App Store ongeveer $14,95 per jaar moeten betalen voor deze dienst en je hebt er extra software op de iPhone en op de Mac voor nodig.


NotepadNotepadSync wordt ontwikkeld door Brian Tunning, die met de iPhone SDK aan de slag ging om een applicatie te maken waarmee je notities kunt lezen, maken en wijzigen. De functies op de iPhone en Mac zijn vrijwel identiek. Het terugvinden van notities is makkelijk met het zoekvak waarmee je berichten kunt filteren. Overal op het scherm kun je notities maken, zodat je de volledige vrijheid hebt. Ook kun je de tekstvakken vrij over de pagina verschuiven. Alle notities worden zowel in een lokale database als “in the cloud” (= op internet) bewaard, zodat je overal snel toegang hebt.

De telefoon synchroniseert de notities via Wi-Fi of een gsm-verbinding. Als er geen netwerk beschikbaar is, zullen de wijzigingen zolang in de lokale database worden bewaard, tot het moment dat er weer gesynchroniseerd kan worden.

NotepadSync is vanaf augustus verkrijgbaar via de AppStore.

Meer info: NotepadSync

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 juni 2008 om 13:26
Categorie
Diensten

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.