MiVTones – iPhone-videoringtones voor firmware 2.0

Vervang de saaie afbeelding op je iPhone die je tijdens het bellen te zien krijgt door een leuke videoringtone. MiVTone was eerder al verkrijgbaar onder de naam VideosTone, maar is onder de nieuwe naam nu ook geschikt voor iPhone-firmware 2.0.

MiVTones is een oude bekende die al enige tijd geleden onder de naam VideosTone is uitgebracht. Met MiVTones kun je – wanneer je gebeld wordt – er voor kiezen om in plaats van een (saaie) afbeelding eens een keer een leuke video te tonen. Onder de naam MiVTones is deze applicatie er nu dan ook voor firmware 2.0, waarbij ook nog eens enkele mankementen zijn verholpen.


Onder de eerdere naam VideosTone voor firmware 1.1.x was het geluid bijvoorbeeld niet uit te zetten door middel van de mute-knop. Ook de trilfunctie was niet uit te schakelen, wat nu dus wel het geval is.

Om gebruik te maken van MiVTones dien je je eerst te registreren op MiVTones.com. Vervolgens download je het via Cydia (jailbreak verplicht), nog even configureren in de instellingen en je kunt je videoringtones instellen.
MiVTones is gratis te gebruiken, waarbij een aantal features zijn weggelaten. Wil je meer functies, zoals het toevoegen van een aparte videoringtone per contactpersoon, dan zal het je $19,99 gaan kosten.

Wanneer je zelf videoringtones wilt toevoegen, dien je ze in de volgende map op je iPhone te plaatsen: ~/Mobile/Media/Videotone/Video

MiVTones is (nog) niet beschikbaar voor firmware 2.0.1, want daar is namelijk nog geen jailbreak voor.

Alle tipgevers bedankt voor de submit!

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 augustus 2008 om 19:25
Onderwerpen
,
Categorie
Diensten

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.