Tripwolf biedt in app-reisgidsen tijdelijk gratis aan

Tripwolf biedt de in app-reisgidsen van 3,99 euro tijdelijk gratis aan. Er zijn tientallen gidsen van steden, regio's en landen beschikbaar, die ook offline te raadplegen zijn.

tripwolfTripwolf is een persoonlijke reisgids met offline plattegronden. Met één app heb je tientallen reisgidsen tot je beschikking, die je via in app-aankopen toevoegt. Wil je je in een vreemde stad eerst wat oriënteren, dan draai je de iPhone naar landschapsweergave, zodat er een augmented reality-weergave in beeld verschijnt. De app geeft de afstand aan en in welke richting je moet lopen naar een bezienswaardigheid. Je hebt hiervoor wel een iPhone met kompas nodig (dus een iPhone 3GS of 4). Momenteel zijn de losse reisgidsen gratis te downloaden. Je vindt ze als in app-aankoop in Tripwolf en bespaart daarmee €3,99 per gids.


Elke gids bevat kaarten, bezienswaardigheden en uitgaanstips, afkomstig uit de Marco Polo- en Footprint-reisgidsen. Dit wordt aangevuld met een augmented reality-functie waarmee je in de omgeving kunt rondkijken. De app laat zien waar je op de kaart staat en welke bezienswaardigheden in de buurt zijn.

Bekijk ook

De beste apps met reisgidsen voor je iPhone en iPad

Ga je op vakantie? Neem een digitale reisgids mee op je iPhone of iPad! Geen gesjouw met boeken, maar toch weet je precies waar de leukste plekjes in jouw vakantiegebied zijn. We bespreken in deze gids de beste en meest handige reisgidsen-apps voor onderweg!

tripwolf-iphone

Bij elke gids krijg je gratis toekomstige updates. Je kunt in de app ook stemmen, reviews schrijven en foto’s uploaden. Bij het downloaden zijn er drie opties, afhankelijk van de hoeveelheid dataverkeer die je wilt verbruiken: alleen tekst, tekst met offline kaart of de complete gids met tekst, offline kaart en foto’s. Populaire gidsen in deze app zijn die van Barcelona, Parijs, New York, Wenen, Berlijn, Rome, Londen, Italië en Madrid.

Downloaden: Tripwolf (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: iPhone-ticker

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 februari 2011 om 13:52
Onderwerpen
,
Categorie
Reizen

Reacties: 30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.