QuickShot: snel foto’s van iPhone naar Dropbox uploaden

QuickSnap for Dropbox is een app waarmee je snel foto's kunt maken en uploaden naar je Dropbox-account. Je kunt zelf de fotokwaliteit instellen.

quicksnapQuickShot maakt het makkelijk om foto’s te uploaden naar Dropbox. Elke foto die je maakt wordt automatisch geüpload naar Dropbox, zonder dat je op een knop hoeft te drukken of andere acties hoeft te ondernemen. De app ziet eruit als een gewone camera-app, maar met de mogelijkheid om meerdere foto’s achter elkaar te uploaden, eventueel als achtergrondproces. Bij het uploaden van de foto’s blijven alle metadata gehandhaafd. Je kunt vanuit de app de fotokwaliteit en de flitsmodus kiezen. Tappen om focuspunt en belichting te kiezen is natuurlijk ook mogelijk, net als in de normale foto-app. Voor het uploaden van de foto’s heb je de mogelijkheid om zelf het gewenste pad aan te geven, zodat alle foto’s netjes in een apart mapje terechtkomen.


Heb je liever niet dat het uploaden vanzelf plaatsvindt (bijvoorbeeld als je een beperkte databundel hebt), dan kun je ook instellen dat je eerst een bevestiging moet geven, voordat het uploaden start. Voor deze app is minimaal iOS 4.1 vereist. In de laatste update is een optie toegevoegd om de kwaliteit van de foto-upload te kiezen.

Downloaden: QuickShot with Dropbox (€0,79)

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.