Angry Birds Seasons krijgt St. Patrick’s Day levels

Angry Birds
Angry Birds Seasons krijgt opnieuw een update vanwege een feestdag. Rovio heeft St. Patrick’s Day aangegrepen als nieuw thema om levels omheen te bouwen. Rovio’s CEO Peter Vesterbacka heeft dat bekendgemaakt tijdens een panelgesprek op de Game Developer Conference. Over ruim twee weken is het al St. Patrick’s Day (17 maart), dus het kan niet lang meer duren voordat de update beschikbaar komt.

Angry Birds Seasons zag het levenslicht in aanloop naar Halloween, onder de noemer Angry Birds Halloween. Met kerst werd de app omgetoverd tot een adventkalender en kreeg de applicatie de naam Seasons. Met Valentijnsdag kwam er opnieuw een update uit voor de applicatie. Momenteel heeft de applicatie met al deze feestdagen bij elkaar 88 levels. Met St. Patrick’s Day zal dit aantal waarschijnlijk boven de honderd uitkomen.

Maar er is meer Angry Birds-nieuws: de boze vogels krijgen namelijk een compleet nieuwe applicatie komende zomer. Details hierover wil Rovio nog niet bekend maken. De plannen voor een Angry Birds-film liggen er nog steeds, maar volgens Vesterbacka duurt dat voorlopig nog wel even. Eerst heeft Rovio nog een deal met de 20th Century Fox voor de film Rio. Die krijgt een iPhone-applicatie samen met de Angry Birds, genaamd Angry Birds Rio, die uitkomt op 22 maart.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,79)

Bron: AppAdvice

17 reacties op “Angry Birds Seasons krijgt St. Patrick’s Day levels”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • De ontwikkelaar van AB werd door een vraag uit het publiek tijdens de GDC in een wel heel erg pijnlijke situatie geplaatst.

 • @2e deel
  Houdt het dan nooit op? :[

 • Waar kan ik me afmelden voor Angey Birds nieuws?
  Heel Rovio is ook goed.

 • Angry birds is zo saaaaaaai !!!!

 • Wat een zeikerds hier man, als je Angry birds niks vindt lees het artikel dan ook niet. Mensen moeten altijd wat te zeiken hebben. Jankballen.

 • Kijken hoe lang deze koe nog kan worden uitgemolken…

 • Ik wou dat de versie voor Mac ook een update kreeg, of een seasons versie.

 • @Daniel: Ben jij nou dom of…?
  Deze update is GRATIS!
  Één keer 79 cent betalen, en de updates zijn gratis,
  Dus geen uitgemolken koe, maar uitgemolken service!

 • Wanneer FREE versie UPDATE ?

 • Kan er niet gewoon een angrybirdsclub komen. Daar begint iPhoneclub naar mijn mening een beetje teveel op te lijken.

 • Mooi man. Kan maar niet genoeg krijgen van Angry Birds. En nu een update en een nieuw spel, en dat maar voor €0,79!!! Wil alleen de makers aanklagen met een forse schadeclaim. Een spel zo goedkoop aanbieden is een schande. Ik ben nu een vermogen kwijt aan stroom, die €0.79 ben ik al ruimschoots voorbij!! Nee… ik heb een ander slachtoffer gevonden.. ik ga iemand anders aanklagen voor uitmelken.. Mijn stroomleverancier!! Die heeft al een veelvoud van die paar centen aan mij verdiend.. Uitmelkers!!!

 • Ik vind het top!

 • Origineel geplaatst door Niels.
  Kan er niet gewoon een angrybirdsclub komen. Daar begint iPhoneclub naar mijn mening een beetje teveel op te lijken.

  Nou ga jij er dan maar mee beginnen.

  @Angry birds gek: Inderdaad, mensen moeten altijd wat te zeiken hebben. Dat is de laatste tijd wel erg veel op iPhoneclub. Vandaar dat de Moderators steeds de reacties sluiten voor artikels. Als je je ergens aan ergert, lees het gewoon niet of post je comment niet.

  Waarom neem je überhaupt de moeite om op een artikel te gaan reageren terwijl je klaarblijkelijk niets met de inhoud van het artikel te maken wilt hebben?
  Dus post de volgende keer je bericht niet a.u.b.

 • @Niels. – In de maand februari 2011 zijn er zeven (7) berichten over Angry Birds geplaatst, op een totaal van 252 artikelen in die maand. Het percentage ‘Angry Birds-nieuws’ op het maandtotaal is dus 2,77%. Dat lijkt mij prima acceptabel om over te slaan ;)

 • @Angry birds gek: @Robin: Persoonlijk heb ik niks tegen de nieuwsberichten over Angry Birds, ik heb alleen wat tegen al die nieuwe onzin-dingen, en dat laat ik blijken.
  Waarom moeten reacties altijd positief zijn? Als mensen Angry Birds niet leuk vinden, mogen ze dat toch ook zeggen? Waarom ergeren jullie je zo aan deze reacties? Je kunt ze toch ook gewoon niet lezen? Jullie eigen woorden ;)

 • Ik vind bijna drie procent een vrij hoog percentage voor een spel als angry birds.

 • @Jitse – Omdat reageren op een artikel waarvan je bij voorbaat al kon weten dat het niet interessant voor je was vooral bevestigt hoe graag Nederlanders over alles en nog wat klagen. Dit geldt vooral voor de “Angry Birds-haters” die aan de titel al hadden kunnen zien waar het artikel over zou gaan.

  Maar goed: de reacties hier zijn toch alweer verziekt, dus //slotje. Reacties op de redactionele keuzes van iPhoneclub zijn altijd welkom in ons Website-forum of via ons contactformulier.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties