MoneYou introduceert ‘Social Sparen’ in Nederland [advertorial]

Social Sparen is een nieuwe optie in de SpaarApp van MoneYou. Hiermee kun je sparen voor een bepaald doel, waarbij anderen via Facebook, Hyves, Twitter en LinkedIn kunnen meekijken en -sparen.
Ingezonden mededelingen - · Laatst bijgewerkt:

MoneYou Social SparenMoneYou introduceerde eerder al doelsparen, waarbij je voor al je spaardoelen een aparte spaarpot aanmaakt met de naam en een foto van die doelen. Nu voegen ze daar een nieuwe dimensie aan toe met: Social Sparen.
Daarmee kun je via sociale media zoals Twitter en Facebook samen met familie en vrienden sparen voor een specifiek doel. Wil je geld inzamelen voor een wereldreis, huwelijksreis, een goed doel of je eerste auto, dan doe je dat voortaan met hulp van sociale media. Om de lancering van ‘Social Sparen’ te vieren organiseert MoneYou een wedstrijd, waarmee je prijzen tot €5.000 kunt verdienen.


‘Social Sparen’ is een nieuwe optie in de SpaarApp van MoneYou op je iPhone. Binnen de app zie je op basis van het actuele rentepercentage en een eventueel maandelijks spaarbedrag wanneer je spaardoel wordt bereikt. Nieuw daarbij is dat je ook je spaardoel kunt delen met familie en vrienden via Hyves, Facebook, LinkedIn en Twitter.

moneyou social sparenMoneYou staat erom bekend dat ze alle stappen papierloos hebben gemaakt: van het openen van een spaarrekening tot het instellen van spaardoelen en het ontvangen van herinneringen over je spaargedrag. Dat laatste blijkt consumenten te stimuleren: uit recent Amerikaans onderzoek van Boston College bleek dat mensen 6 procent meer sparen, als ze bewust aan het doel herinnerd worden, bijvoorbeeld via sms of e-mail. Bij de MoneYou Spaarapp kun je zelf die herinneringen instellen.

Volgens MoneYou zullen we dit soort extra’s met koppelingen naar sociale media steeds vaker zien. “Het traditionele sparen gaat in de toekomst veranderen”, aldus Frank Verkerk, algemeen directeur bij MoneYou. “Doelsparen is binnen de klantenkring van MoneYou steeds populairder aan het worden. Nu gaan we met de introductie van Social Sparen een stap verder dan anderen.” Bij Social Sparen geef je via je sociale netwerk aan voor welk doel je spaart. Vrienden en volgers blijven op de hoogte van je voortgang, maar ze kunnen ook zelf een bedrag doneren.

MoneYou DoelSpaarWedstrijd

MoneYou viert de komst van ‘Social Sparen’ met een wedstrijd. Kun jij je vrienden en volgers ervan overtuigen dat ze minimaal 1 cent op jouw spaarrekening storten, dan maak je kans op een prijs. Als je tussen 4 maart en 4 april de meeste stortingen van verschillende bankrekeningen op jouw spaarrekening ontvangt, win je €5.000. Voor de nummers 2 tot en met 25 op de ranglijst zijn er geldprijzen tussen €100 en €2.000 te verdienen. Het gaat daarbij om het aantal stortingen en niet om het bedrag. Je kunt je inschrijven tot 4 april via deze pagina: MoneYou DoelSpaarWedstrijd.

Download: MoneYou Sparen (gratis) (ook gratis beschikbaar voor de iPad als MoneYou Sparen HD)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.