Gratis Lite-versie van 360 Web Browser voor iPhone

360 Web Browser is een van de meest uitgebreide webbrowsers voor de iPhone en iPad en nu is er ook een gratis Lite-versie beschikbaar. De app ondersteunt onder andere Firefox, Dropbox en sociale media en kan zelfs Flash-bestanden laten zien.

360 Web browserDe 360 Web Browser is misschien wel de meest uitgebreide browser voor de iPhone en iPad. Nu is er een lite-versie beschikbaar van de app. De 360 Web browser heeft tabbladen, sociale media-ondersteuning, leest sommige Flash-bestanden uit, kan syncen met Firefox en Dropbox, toont in volledig scherm, heeft een downloadmanager en laat zich besturen met een draaischijf. Er is wel iets dat de gratis versie ontbeert…

… maar veel stelt dat niet voor. Na een test van vijf minuten – we schreven al eerder uitgebreid over de 360 Web Browser app – lijkt het erop dat er slechts één functie ontbreekt aan de gratis versie: je eigen themakleuren aanpassen.

Gevoelsmatig worden sommige pagina’s net niet zo snel geladen als in standaardbrowser Safari zelf. Ook ziet de browser er zonder volledig scherm wat druk uit en moet je even de weg leren vinden in het programma. Maar daar staan een hoop geavanceerde functies tegenover. 360 Web Browser Lite is het proberen waard.

Downloaden: 360 Web Browser Lite (gratis)

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.