iPhone game-update #53: Star Wars-titels gaan verdwijnen, Tiger Woods, Death Rally en Miss ‘Splosion Man

iPhone game-update #53: Death Rally, Star Wars: en Miss 'Splosion Man. iPhonecluv houd je elke dag op de hoogte over de laatste games.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

2Death-RallyIn de game-update hebben we vandaag nieuws over diverse Star War-titels die door een overeenkomst met Lucasart dreigen te verdwijnen. Tiger Woods PGA Tour 12 is na lange tijd wachten eindelijk in de App Store verschenen. Daarnaast zal Death Rally nog deze week in de App Store te downloaden zijn en is er een iOS versie van Miss ‘Splosion Man aangekondigd.

Tiger Woods PGA Tour 12 nu verkrijgbaar

TW12Tiger Woods PGA Tour 12 is vandaag uitgekomen voor de iPhone. Het spel kost een forse €5.49 en laat je wederom aan de slag gaan met Tiger en zijn golfvriendjes. Nifeatures zijn onder andere de toevoeging van lokale multiplayer, integratie met facebook en de mogelijkheid om met een aantal van de collega’s van Tiger Woods aan de slag te gaan. Ren dus als een speer naar de App Store om deze game te downloaden.

Downloaden: Tiger Woods PGA Tour 12 (€5,49)

Star Wars Arcade: Falcon Gunner gaat verdwijnen

Kotaku schrijft dat eind maart de augmented reality-schietgame Star Wars Arcade: Falcon Gunner gaat verdwijnen. De game is uitgebracht door THQ Wireless en moet verdwijnen omdat de afspraken tussen THQ en Star Wars’ Lucasfilm zijn afgelopen, waardoor ze de game niet langer mogen aanbieden. Dat betekent dat de ontwikkeling van Falcon Gunner op het iOS-platform stil komt te staan en dat we ook geen nieuwe updates meer kunnen verwachten. Een geplande uitbreiding met Battle for Endor en een geoptimaliseerde versie voor de iPad 2 kunnen we nu ook wel vergeten.

star warsMeerdere Star Wars-titels die door THQ zijn uitgebracht staan op de nominatie om vanaf 1 april uit de App Store te verdwenen. Dus kijk nog even snel of er iets voor jou bij zit:

Death Rally komt op 31 maart

screenRemedy Entertainment’s eerste game Death Rally komt naar de iPhone en zal vandaag verschijnen. Death Rally is een topdown racer waarin je je tegenstanders van de weg moet blazen. Multiplayer zal echter niet meteen in het spel verwerkt zijn, maar dat kan nog altijd gebeuren als de game een update krijgt. Remedy zegt echter wel de game met enige regelmaat te updaten, zodat de spelers van de game regelmatig nieuwe content voor de kiezen krijgen. Bekijk de onderstaande trailer om alvast een beetje te proeven van Death Rally.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Miss ‘Splosion Man naar iOS platformen

missTwisted Pixel was niet blij toen Capcom net het spel MaXplosion op de proppen kwam. De game was bijna een volledige kopie van Twisted Pixel’s eigen ‘Splosion Man en daarnaast was het ook nog eens een beroerd spel. Mede daarom heeft de studio besloten om het vervolg Miss ‘Splosion Man wel uit te brengen op de iPhone en iPad. Zo kunnen iOS bezitters binnenkort ook al exploderend platformlevels afleggen. Wanneer de game uit komt en in hoeverre het spel gelijk zal zijn aan de Xbox Live Arcade versie is helaas nog niet bekend.

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 maart 2011 om 17:50
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.