iPhone Mounter: bestanden kopiëren van iPhone naar desktop (Mac)

Met iPhone Mounter kun je bestanden kopiëren van iPhone naar desktop en andersom. De software is alleen geschikt voor Mac OS X en is tot 10 april gratis te downloaden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone mounterOntwikkelaar Digiarty brengt diverse software voor de Mac op de markt. De komende dagen geven ze het softwarepakket iPhone Mounter (normaal $25,99) gratis weg. Je hebt nog tot 10 april de tijd om te downloaden. iPhone Mounter is bedoeld om bestanden over te zetten tussen je iPhone en je Mac. Het is vergelijkbaar met iPhone Explorer en soortgelijke softwarepakketten. De nadruk bij iPhone Mounter is echter het gebruiksgemak: je sluit je iPhone of iPod touch aan en opent daarna iPhone Mounter. Je krijgt dan meteen mappen zoals Movie, Music en Pictures te zien. Je kunt bijvoorbeeld naar de map Music bladeren en krijgt daarna alle muziek te zien die je eerder op je iPhone hebt gezet via iTunes. Je zet daarna vinkjes bij de nummers die je naar de computer wilt exporteren.


Je kunt aangeven naar welke map je de muzieknummers wilt kopiëren. Kopiëren in de andere richting werkt overigens ook: je kunt muziek, foto’s en andere content van je harddisk naar de iPhone kopiëren. Er is ook een USB Storage-functie waarmee je bestanden op de iPhone kunt bewaren. De iPhone wordt daarmee een soort usb-stick, zoals eerder ook al bij de iPods mogelijk was. iPhone Mounter werkt alleen op de Mac. Na installatie kun je 30 dagen proberen, maar als je meteen de licentiecode van de website (BQ-UMUOYQYT-BSSBET) overneemt kun je de volledige functionaliteit unlocken.

De ontwikkelaar probeert met deze weggeefactie ook aandacht te krijgen voor de software DVD Video Converter Pro Pack, maar die is ondanks de voorgespiegelde korting (van $99,90 voor $39,95) toch wat aan de dure kant.

Ben je Windows-gebruiker, dan kun je eens kijken naar i-Funbox.

Downloaden: iPhone Mounter (tijdelijk gratis, normaal $25,99)

Let op: volgens de reacties van onze bezoekers en onze persoonlijke ondervinding blijkt dit programma helaas erg crashgevoelig. Hopelijk worden deze crashes in een volgende update opgelost.

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 april 2011 om 0:15
Onderwerp
Categorie
Desktop

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.