Indrukwekkende trailer van BackStab, nieuw piratenspel van Gameloft

Een sferische trailer van BackStab laat zien waar de hoofdpersoon van het piratenspel, Henry Blake, mee worstelt en waarom hij op wraak zint. Het spel lijkt minder op Pirates of the Caribbean dan aanvankelijk gedacht.

BackStab trailerVorige week berichtte iPhoneclub al even over BackStab, een nieuw piratenspel van Gameloft dat eerst op de Sony Xperia verschijnt en daarna snel zijn opwachting maakt voor andere systemen, waaronder de iPhone en iPad. De uitgever van onder andere de successen Asphalt Urban GT en N.O.V.A. heeft nu een trailer vrijgegeven van hun nieuwste telg. Het laat nog geen bewegende gameplay zien, maar vertelt alvast het verhaal van piraat Henry Blake die gevangen is genomen door de Britse legermacht.


Het is niet bekend of Backstab een van de games is die Gameloft maakt met de recent aangeschafte Unreal engine, maar daar lijkt het gezien de nabije uitgave in de zomer niet op. Gameloft belooft een ‘open spelwereld’ voor Backstab waarin je kan gaan en staan waar je wilt.

In de sferische video zien we de kaalgeschoren piraat in slow-motion op een kogel aflopen, waardoor zijn leven hem in een flits voorbijschiet. We maken kennis met de diepgewortelde trauma’s die Blake met zich meedraagt. Als de sfeer van dit filmpje tekenend is voor de gameplay van BackStab, lijkt het erop dat Gameloft opnieuw een knaller aan het voetlicht brengt.

Zie ons bericht van vorige week om meer te weten te komen over BackStab.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 april 2011 om 14:53
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.