Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

T-Mobile laat klanten twee weken naar Eredivisie-doelpunten kijken

T-Mobile organiseert een actie, waarbij klanten 2 weken lang gratis naar Eredivisie op hun iPhone kunnen kijken.

eredivisie t-mobileT-Mobile is een actie gestart met in samenwerking met de Eredivisie. De actie is bedoeld voor bezitters van een iPhone, die 2 weken gratis alle Eredivisie-videos’ kunnen bekijken. Je doet dit via de officiële Eredivisie-app en krijgt bijvoorbeeld alle doelpunten in beeld. Als je interesse hebt moet je voor 6 april een sms met de tekst ‘JA’ naar 2244 sturen.
Eredivisie is een app die al sinds vorig jaar januari in de App Store staat (en sinds september geen update meer heeft gekregen). Met deze applicatie bekijk je meteen alle doelpunten, samenvattingen, uitslagen en reportages.


eredivisie iphone Minuten nadat een doelpunt is gemaakt kun je al een videosamenvatting bekijken, in hoge kwaliteit. Daarnaast zijn er interviews met spelers en trainers, samenvattingen van wedstrijden en andere reportages te zien. Normaal betaal je €3,99 voor een maandabonnement. Bestaande abonnees krijgen van T-Mobile twee weken extra toegevoegd aan hun abonnement.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de actie, lees dan op de website van T-Mobile even de voorwaarden door. Aanmelden is alleen voor T-Mobile-klanten, de twee weken starten vanaf het moment dat je de app activeert en er zitten geen extra kosten aan vast (behalve de normale kosten voor het versturen van een sms).

Downloaden: Eredivisie 2010/2011 (gratis, abonnement vereist)
Via: T-Mobile op Twitter

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 april 2011 om 12:03
Onderwerpen
,
Categorie
Sport

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.