Puzzelgame ChuChu Rocket alleen vandaag gratis te downloaden

ChuChu Rocket voor de iPhone en iPod Touch is een chaotisch puzzelspel met muizen die moeten ontsnappen aan de katten en bij hun raket moeten komen. De game bevat 145 puzzels en uitdagingen en een online multiplayer.

ChuChu Rocket voor iPhone logoDe remake van Sega’s veelgeprezen puzzelspel ChuChu Rocket is vandaag gratis te downloaden op de iPhone en iPod touch. In het spel moet je muizen naar hun raket sturen. De muizen lopen van zichzelf al een route, waarbij ze in de richting van de klok afslaan als ze op een muurtje aflopen. Elk level moet de speler uitzoeken waar hij pijltjes moet plaatsen om de muizen de goede kant op te sturen. Al snel worden de muizen daarbij geplaagd door katten die óók hun eigen routes lopen. ChuChu Rocket is een uitgebreid puzzelspel en is zelfs online te spelen tegen drie tegenstanders.

De truc in de puzzels is natuurlijk dat je maar een beperkt aantal pijltjes tot je beschikking hebt. Je zet ze neer door een swipe-beweging te maken op het vakje waar je pijltje moet staan. Naast 145 offline puzzels waar je alle tijd voor kan nemen, zijn er ook twintig hectische ‘challenges’ én zijn er een lokale en online multiplayer. De laatste twee standen hebben weinig meer te maken met puzzelen en bieden een totale chaos waarin iedereen verschillende stromen muizen in zijn eigen raket moet lokken.

ChuChu Rocket promoplaat

Het originele ChuChu Rocket werd in 1999 uitgebracht op de Sega Dreamcast en was een van de allereerste consolegames die online te spelen was. Anno nu biedt het nog veel waar voor zijn standaardprijs van 2,39 euro. Gratis is ChuChu Rocket voor de iPhone eigenlijk niet te missen.

Downloaden: ChuChu Rocket (tijdelijk gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 april 2011 om 12:39
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.