First Touch Football aangekondigd, X2 Football afgeprijsd

Exient Ltd komt binnenkort met de nieuwe voetbalgame First Touch Football voor de iPhone en iPod Touch. Dat is een voortzetting van X2 Football 10/11, die ter ere van de aankondiging tijdelijk afgeprijsd is.

First Touch Football voor iPhone en iPod TouchFirst Touch Football is een binnenkort te verschijnen nieuw voetbalspel van Exient Ltd, de makers achter de X2-sportgames. Zij tekenden ook al voor de goede voetbalgames X2 Football 2009 en X2 Football 10/11 op de iPhone en iPod touch. First Touch Football heeft behalve een nieuwe naam ook gedetailleerdere spelersmodellen en veel nieuw materiaal. De eerste trailer vind je na de klik. Ter ere van de aanstaande uitgave, is het oudere X2 Football 10/11 tijdelijk afgeprijsd van €3,99 naar slechts €0,79.


De foto hierboven is net als de trailer afkomstig van het binnenkort te verschijnen First Touch Football. De nieuwe voetbaltelg van Exient kent nog steeds geen officiële licenties van de verschillende competities, waaronder de Nederlandse. In X2 Football 10/11 was dat niet zo’n probleem. Een soepele gameplay en een logische besturing compenseerden dat.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Volgens technisch directeur Charles Chapman van Exient is er gekozen voor de naam First Touch Football omdat die beter zou passen bij de nieuwe strategie om het voetbalspel voor meer verschillende platformen uit te brengen.

Downloaden: X2 Football 10/11 (tijdelijk €0,79, normaal €3,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 april 2011 om 14:15
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.