Instagram-foto’s versturen als kaart met Postagram

Met Postagram kun je foto's uit Instagram als fysieke kaart versturen.

PostagramDe app Instagram blijft maar in populariteit groeien, want er zijn steeds meer andere ontwikkelaars die weer eigen apps en diensten baseren op Instagram. Een tijdje terug schreven we al over Instaprint, een apparaat waarmee je op evenementen foto’s kunt laten afdrukken, op basis van een hashtag of een locatie. Vandaag is Postagram uitgekomen, een app waarmee je Instagram-foto’s kunt versturen als echte kaart.


Het werkt simpel: je selecteert een foto uit Instagram, voegt een persoonlijk tekst toe, voegt een afzender toe en betaalt met je creditcard. Een paar dagen later krijgt diegene naar wie je de foto hebt gestuurd een kaart met de foto en de tekst op zijn deurmat. De foto kun je vervolgens uit de kaart drukken zodat je hem kunt bewaren. Kosten? $0,99

Helaas is de app voorlopig alleen in de Amerikaanse App Store te krijgen, maar volgens een gebruiker op het support forum kun je vanuit de app wel gewoon kaarten naar Nederland versturen. Dit heb ik zelf niet uitgeprobeerd en het is ook niet door de makers bevestigd dat het daadwerkelijk kan. Of het nu werkt of niet in Nederland: het is een grappig initiatief, dat weer laat zien hoe creatief anderen omgaan met een populaire app als Instagram.

Downloaden: Postagram (gratis, US App Store)
Via TechCrunch

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.