ANWB Wegenwacht op de iPhone: info over band verwisselen en dashboardlampjes

ANWB Wegenwacht is een nieuwe app, waarmee je contact kunt opnemen met de Wegenwacht. Je vindt er ook instructievideo's en uitleg van dashboardlampjes.

wegenwachtDe ANWB heeft een nieuwe app uitgebracht, waarmee je contact kunt leggen met de Wegenwacht. Nu is het bellen van de Wegenwacht via je telefoon niet zo ingewikkeld, dus daar was geen speciale app voor nodig. Vandaar dat er extra functies zijn toegevoegd waardoor ANWB Wegenwacht toch nuttig is. In binnen- en buitenland weet de app meteen waar je staat, als je pech krijgt. Tijdens het bellen wordt de locatie doorgegeven aan de ANWB, zodat je minder moeite hoeft te doen om aan te geven waar je bent. Ook bevat de app uitleg van de lampjes op het dashboard, zodat je voortaan weet wat je moet doen als er een lampje gaat brangen.


Mocht je plannen hebben om de reparatie zelf uit te voeren, dan heb je ook iets aan de app. ANWB Wegenwacht bevat namelijk adviesvideo’s, die uitleggen hoe je moet starten via de startkabels, hoe je een lekke band verwisselt en dergelijke. Je krijgt via de app het hele jaar door tips en advies om pech te voorkomen, bijvoorbeeld over de juiste bandenspanning. Ben je lid van de ANWB, dan vind je in de app een linkje naar de Auto Advieslijn, waarbij je vragen kunt stellen over je auto. Vanuit de app kun je een Wegenwacht-lidmaatschap afsluiten. Verder vind je in de app actuele nieuwsberichten en interessante statistieken.

Downloaden: ANWB Wegenwacht (gratis)

anwb wegenwacht iphone

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.