Vooruitblik op nieuwe iPhone-racegame Clusterball 2

De vlieg- en racegame Clusterball 2 komt naar de iPhone. Ontwikkelaar Resolution Interactive laat de game zien op de Games Convention in Leipzig.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

clusterball 2De Zweedse gamesontwikkelaar Resolution Interactive heeft een preview gegeven van een nieuw vlieg- en actiespel: Clusterball 2. De game is al beschikbaar voor Windows, maar zou met wat aanpassingen ook met de accelerometer van de iPhone te bedienen zijn. Het doel is om je vliegtuig over het water en over parcoursen te sturen, waarbij je onderweg punten pakt door gekleurde bollen te verzamelen. Deze bollen hebben echter gewicht, dus hoe meer je verzamelt hoe zwaarder je vliegtuig wordt.


clusterball-2Bij een zwaarder gewicht wordt je vliegtuig ook moeilijker te bedienen. Tegelijk moet je proberen je tegenstanders te verslaan, die je onderweg proberen neer te schieten. Volgens de ontwikkelaars zal de game verschillende online componenten bevatten, zoals profielen van gamers, publieke scoreborden en uitdagingen. De ontwikkelaars spreken zelfs van “the highest quality of graphics and maneuverability through the gyro controls”, dus dat belooft wat. Resolution Interactive gaat de game volgende week op de Games Convention in Leipzig demonstreren. Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt.

Meer info: Clusterball 2
Via: Pocket Gamer

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.