Witte hoesjes voor de witte iPhone 4 (deel 2 van 2)

Gisteren maakten we een overzicht van witte hoesjes voor de iPhone, bedoeld voor mensen die hun witte iPhone 4 in stijl willen beschermen. Er is natuurlijk véél meer keuze dan de 6 hoesjes die we vanmiddag lieten zien. Hier zijn er nogmaals zes stuks. Incase Perforated Snap Case is een hardcase met gaatjes die door […]

incase perforated snap caseGisteren maakten we een overzicht van witte hoesjes voor de iPhone, bedoeld voor mensen die hun witte iPhone 4 in stijl willen beschermen. Er is natuurlijk véél meer keuze dan de 6 hoesjes die we vanmiddag lieten zien. Hier zijn er nogmaals zes stuks.


Incase Perforated Snap Case is een hardcase met gaatjes die door de perforatie extra licht van gewicht is. De case bedekt de achterkant van je iPhone tegen krassen en geeft toegang tot alle functies. Het gaatjespatroon ziet er leuk uit en geeft extra grip, maar heeft ook een nadeel: er kan daardoor wel makkelijk stof en zand inkomen. Het bevestigen van de case gaat wel weer heel gemakkelijk: je klikt de case in een seconde achterop de iPhone. Fabrikant Incase levert een E-standaard mee, om de iPhone rechtop te zetten, zodat je films kunt kijken.
Meer info: Incase Perforated Snap Case (€34,95)

SwitchEasy-Rebel-WhiteSwitchEasy CapsuleRebel White voor iPhone 4 is een combinatie van soft- en hardcase. Je hebt beter grip op de iPhone dankzij gebruik van rubber, terwijl de hardcase zorgt voor extra bescherming. De wervelstructuur zorgt ervoor dat deze case er niet alledaags uitziet. Liefhebbers van bijzondere materiaalnamen komen ook aan hun trekken met GE Lexan-polycarbonaat en ASDP-materiaal, die beide stevige bescherming moeten bieden. In de verpakking vind je twee antistatische screenprotectors, een microfiber schoonmaakdoekje, universele dockadapters in zwart en wit, een videostand, twee afdekdopjes voor je 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en twee afdekdopjes voor de dock connector. Natuurlijk is ook deze case in wit uitgevoerd (maar ook verkrijgbaar in zwart).
Meer info: SwitchEasy CapsuleRebel White (€14,95)

belkin shield eclipseBelkin Shield Eclipse for iPhone 4 is een hardcase voor mensen die niet kunnen kiezen. Enerzijds willen ze een transparante case zodat je de iPhone nog mooi kan zien. Anderzijds is het een witte case met extra grip. De beide onderdelen beschermen de iPhone ook op twee manieren: het bovenste deel van hard polycarbonaat is bestand tegen klappen en het onderste deel beschermt je iPhone tegen vallen. Bij zo’n tweedelige case is het dus wel slim om je iPhone op de juiste manier te laten vallen. Bij het op de grond vallen moet je maar net geluk hebben dat de onderkant omlaag gericht is. Deze case is verkrijgbaar in vier kleuren: naast wit ook zwart, blauw en paars. Belkin brengt nog veel meer hoesjes voor de iPhone op de markt.
Meer info: Belkin Shield Eclipse ($29,99)

switcheasy duo whiteSwitchEasy Duo White voor de iPhone is de eerste lederen case van SwitchEasy. Het bijzondere van deze case is dat je de iPhone 4 zowel aan de boven- als onderkant uit de case kunt halen. Door een veiligheidslus valt je iPhone echter niet uit de case. De hoes is gemaakt van mooi leer met een nette afwerking. De binnenkant is bekleed met microfiber, dat ervoor zorgt dat je scherm automatisch wordt gepoetst wanneer je de iPhone uit de case haalt. Deze hoes wordt geleverd met twee antistatische beschermfolies, een microfiber schoonmaakdoekje en een applicator om de beschermfolie zonder luchtbellen te kunnen aanbrengen. Ook verkrijgbaar in zwart en bruin, maar wij laten hier natuurlijk de witte variant zien.
Meer info: SwitchEasy Duo White (€27,95)

apple iphone bumperApple iPhone 4 Bumper is eigenlijk geen hoesje, maar een rubberen stootrand met hardplastic versteviging. Apple gaf deze bumpers massaal weg tijdens ‘antennagate’, een periode waarin gebruikers klaagden dat het aanraken van de metalen rand rondom de iPhone signaalverlies veroorzaakte. De bumpers die Apple weggaf waren alleen in het zwart verkrijgbaar. Maar er zijn veel meer kleuren: blauw, groen, oranje, roze en natuurlijk: wit. De bumper beschermt de rand rondom je iPhone en voorkomt dat het glas van de iPhone de tafel raakt, zodat er geen krassen ontstaan door zand en stof.
Meer info: iPhone 4 Bumper Wit (€29)

fabrix cases pinstripeFabrix Cases Black Pinstripe voor iPhone 4 is een stoffen hoesje. Fabix is gespecialiseerd in het maken van trendy stoffen hoesjes in verschillende designs, hoewel ze de laatste tijd ook experimenteren met andere uitvoeringen zoals hardcases bekleed met stof en vilten hoesjes. Dit gestreepte hoesje is ook aan de binnenkant bekleed met stof en een schokabsorberende voering. Er zit aan de binnenkant een nylon lusje dat je kunt gebruiken als bevestiging aan een sleutelring of koord. Naast deze ‘Black Pinstripes’ kun je nog veel meer dessins kopen, met bloemen, houtmotief, ruitjes en dergelijke.
Meer info: Fabrix Cases Black Pinstripes (€19,95)

Nog meer keuze uit witte hoesjes voor de iPhone 4 vind je in deel 1 van dit artikel.

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.