iPhone-app Parkbud helpt je met de parkeermeter

Parkbud voor iPhone parkeermeterhulpParkbud is een nieuwe iPhone-applicatie die je eraan herinnert hoe lang je nog kan parkeren op de parkeerplaats waar je staat. Je stelt de app overeenkomstig met de echte parkeerautomaat in, activeert een alarm en de app geeft je op de afgesproken tijd een waarschuwing om weer terug naar de auto te gaan. Die kun je simpel vinden op een kaartje waarop de route naar de bolide voor je is uitgestippeld. Maar dat is niet alles. Nee, het is een ‘zorgvuldig gedirigeerd kunstwerkje’.

Een kunstwerk met doordacht geproduceerde geluiden en animaties. Ontworpen als een levend gadget. Geniet van een overweldigende ervaring met high-end beeldkwaliteit en geluiden.” Laten we het erop houden dat de Duitse ontwikkelaar Wunderstadt GmbH haar eigen applicatie heel erg mooi vindt.

Parkbud voor iPhone parkeermeter

Qua praktische overwegingen valt er nog wel een en ander te prijzen aan Parkbud. Een kaartje laat nabije parkeergarages zien. Je kan foto’s maken van je autolocatie en van parkeerbonnen. En middels notities kun je jezelf eraan herinneren wat je ook alweer kwam doen in de stad. Alles wat in de app had kunnen zitten, zit er ook op. Bovendien is het niet duur voor een kunstwerk van epische proporties: Parkbud is (in ieder geval nu) gratis.

Downloaden: Parkbud (gratis)

Categorie(ën): Diensten (App Store)
Tag(s):

15 reacties op “iPhone-app Parkbud helpt je met de parkeermeter”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Ik vind hem leuk. Grappige geluidjes. Boehaaah.

 • leuke app
  werkt goed maar helaas,als ik de locatiemap wil openen
  crasht de app elke keer!
  beetje jammer.

 • App ziet er inderdaad zeer fraai uit, maar crasht wel heel erg vaak. Ik vind dit laatste van doorslaggevend belang, waardoor de app inmiddels van mijn iPhone is verdwenen.

 • Je kunt ook gewoon ParkMobile nemen, ben je meteen van al dat parkeermeter-gezeik af…

 • Ik heb dat gezeur met parkeermetertjes gelukkig achter me gelaten…. Ik ‘brick’ ;)

 • of honk….

 • Nice design en sounds. Simpel maar compleet zoals een iphone app moet zijn. Crashed idd veel. Denk dat er nog wat debugging gedaan moet worden.

  Ik laat hem nog ff staan en wacht op de update die dit gaat verhelpen.

 • Ik vind deze app idd. erg mooi.
  En de assessment-inflatie in de mobile wereld is nu niet bepaald bij deze ontwikkelaar begonnen, dus valt hem evenmin aan te rekenen.

 • Deze app is heel mooi en héél realistisch!
  Zo mooi en uitdacht horen praktische apps te zijn!!!

 • Origineel geplaatst door robleuke app
  werkt goed maar helaas,als ik de locatiemap wil openen
  crasht de app elke keer!
  beetje jammer.

  Had ik ook. iPhone helemaal uitgezet, opnieuw aangezet en toen deed ie perfekt!

 • Origineel geplaatst door Bestbier
  Origineel geplaatst door robleuke app werkt goed maar helaas,als ik de locatiemap wil openen crasht de app elke keer! beetje jammer.Had ik ook. iPhone helemaal uitgezet, opnieuw aangezet en toen deed ie perfekt!

  helaas is dat bij mij geen opplossing!
  blijft crashen.

 • @Bestbier: blijft hier ook crashen. Jammer. NEXT

 • Ga gewoon allemaal motor rijden! Lekker met dit weer + hoef je niet te kloten met zulke apps, omdat het overal gratis parkeren is :p

 • Ziet er mooi uit maar in vergelijking met Parkmobile achterhaald; daarmee kun je immers betalen en hoef je niet zenuwachtig naar een metertje te kijken.

 • Origineel geplaatst door RSN
  Ga gewoon allemaal motor rijden! Lekker met dit weer + hoef je niet te kloten met zulke apps, omdat het overal gratis parkeren is :p

  Lekker joh in een beschermingspak zitten met dit weer terwijl je lekker in een cabriootje kunt zitten. Is ook nog eens veel veiliger.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties