Humor: Windows-logo op nieuwe Apple Store in Hamburg

Twee jongens hebben een grap uitgehaald met de toekomstige Apple Store in Hamburg. Op de grote houten schutting rondom het pand brachten ze een Windows-logo aan.

windows apple storeBij de Amsterdamse Apple Store-in-aanbouw is sinds gisteren een grote schutting geplaatst, die naar goed Apple-gebruik ongetwijfeld nog zwart zal worden geschilderd. Apple is druk bezig met het openen van nieuwe Apple Stores in Europa. In Berlijn komt volgens de geruchten een Apple Store en in Hamburg is er al bijna eentje klaar. Voor wie op de zondagmiddag zin heeft om te lachen hebben we onderstaand filmpje. Misschien brengt het ook Nederlanders op een idee: twee jongens vermommen zich als werklui en bevestigen een groot Windows-logo op de toekomstige Apple Store.


De grap werd uitgevoerd door het .WAV Collective, die ervoor zorgde dat het logo ook makkelijk weer te verwijderen is. Het is bedoeld als grap, niet als vandalisme. De nieuwe Apple Store is gevestigd aan de Jungfernstieg en zal de tweede winkel in Hamburg zijn. De opening staat gepland voor september. Net als bij de Amsterdamse Apple Store is men al bezig met het aantrekken van personeel. Overigens heeft Microsoft ook een handjevol eigen Stores, die qua inrichting en kleding van de medewerkers een rechtstreekse kopie zijn van de Apple Stores.

En om het nieuws over Apple Stores nog even compleet te maken: vandaag ging in Lyon een nieuwe Apple Store open. Het is de zevende in Frankrijk en is gevestigd in het La Part-Dieu-winkelcentrum.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 50 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.