Squaready maakt iPhone-foto’s vierkant

Squaready is een app waarmee je vierkante foto's kunt maken. De app geeft je ook de mogelijk om een randje rondom je foto te maken, in elke gewenste kleur.

squareadySquaready is een nieuwe app waarmee je een foto makkelijk vierkant kunt maken. De app is handig voor mensen die graag Instagram gebruiken en een foto willen uploaden die niet vierkant is. Normaal plaatst Instagram er dan een zwarte rand omheen, maar dankzij Squaready kun je zelf bepalen welke kleur rand je foto krijgt – en ook hoe breed de rand gaat uitpakken. Squaready heeft hulplijnen om te zorgen dat je foto altijd precies in het midden staat. Je kunt dit makkelijk corrigeren. Ben je klaar, dan kies je een vierkant formaat in resolutie 1024 x 1024 pixels (in JPG- of PNG-formaat) of een Instagram-foto van 1024 x 1536 pixels, ook in JPG- of PNG-formaat. Squaready kan de foto ook roteren of spiegelen.


Wie wil weten hoe het eruit komt te zien, kan op Twitter zoeken naar foto’s met de hashtag #squaready. Het mooie is trouwens dat je met de kleurenkiezen precies een kleur kunt nemen die bij een tint in jouw foto past, zoals je op het screenshot hieronder kunt zien. De app laat ook meteen de kleurcode zien, zodat je dit kunt laten aansluiten op de kleur van een huisstijl of de kleur van je website.

Downloaden: Squaready (gratis)

squaready-iphone

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 juni 2011 om 19:21
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.