Gameloft brengt Asphalt 4 Elite Racing uit

Gameloft heeft via de App Store een nieuw racespel voor de iPhone uitgebracht: Asphalt 4 Elite Racing. De graphics van deze game zijn indrukwekkend.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

asphalt eliteGameloft heeft via de App Store een nieuw racespel voor de iPhone uitgebracht: Asphalt 4 Elite Racing. De game zou eigenlijk al eind juli beschikbaar komen, maar blijkbaar waren er nog een aantal bugs niet helemaal opgelost. In de game komen een aantal unieke eigenschappen voor, zoals de mogelijkheid om via Wi-Fi multiplayer te racen tegen je vrienden.


Er zitten in het spel 28 gelicenseerde auto’s van vooraanstaande automobielmakers, waaronder Ferrari, Bugatti, Aston Martin en Chevrolet Corvette.

Je gebruikt het scherm van je telefoon om de auto te besturen dankzij de bewegingssensor. Het spel bevat 5 racemodes en 9 steden waarin je kunt gaan racen, zoals New York, Shanghai, Dubai en Parijs. Ontwikkelaar Gameloft claimt bovendien dat dit de beste 3D-graphics zijn die op de iPhone beschikbaar zijn. En inderdaad: aan de screenshots te zien is er erg veel aandacht besteed aan de achtergronden, gebouwen en andere objecten langs de route in de steden waar je kunt racen.

Installeren: Asphalt 4 Elite Racing (€7,99/$9,99)

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.