Mobistar introduceert Internet Everywhere Multi: mobiel internet op meerdere apparaten

Mobistar biedt vanaf 1 juli abonnementen met databundel aan, die je op meerdere mobiele apparaten kunt gebruiken, bijvoorbeeld op een smartphone en tablet.

mobistar iphoneMobistar biedt voor het eerst de mogelijkheid om één mobiel internet-abonnement te gebruiken op meerdere apparaten. Het wordt daardoor mogelijk om het mobiele internetabonnement tegelijk op een smartphone en tablet te gebruiken, bijvoorbeeld door middel van tethering. Het Internet Everywhere Multi-abonnement wordt standaard geleverd met twee simkaarten. Wie nog meer apparaten met dezelfde simkaart wil gebruiken, moet 3 euro per maand bijbetalen. Het abonnement is vanaf vrijdag 1 juli af te sluiten. De goedkoopste variant kost 15 euro per maand en geeft recht op een databundel van 750 MB. Wie dat vóó 1 december doet krijg gratis een verdubbeling van de databundel naar 1,5 GB. Er is ook een duurder abonnement van 30 euro per maand, met een datalimiet van 2 GB. Voor iPad-bezitters heeft Mobistar bovendien een jaarabonnement op een Belgische krant in de aanbieding.


Het is voor het eerst in de Belgische markt dat een dergelijk abonnement wordt aangeboden. Ook in Nederland zijn er geen operators die al een dergelijke bundel aanbieden. Mobistar wil klanten tegemoetkomen die over meerdere apparaten met mobiel internet beschikken. Heb je al een smartphone met een duur internetabonnement, dan heb je vaak geen zin om ook nog een apart maandabonnement af te sluiten voor je iPad.

Meer informatie is te vinden op de website van Mobistar.

Reacties: 33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.