Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

iPhone SLR Mount: bevestig een SLR-lens aan je iPhone

De iPhone SLR Mount stelt je in staat om een SLR-lens voor een Nikon of Canon op je iPhone te bevestigen. Niet dat de kwaliteit van de foto's er dramatisch mee vooruit gaat, maar het is vooral leuk omdat het kan.

SLR-LensVoor mensen die alles al hebben is er nu de iPhone SLR Mount. Met deze case kun je een SLR-lens aan je iPhone bevestigen. Het praktisch nut is niet meteen duidelijk, want de totale constructie is bijna net zo groot als een SLR-lens met een echte camerabody. En bovendien is de camerasensor van de iPhone niet echt in staat om profijt te trekken van de dure lens die aan de case is vastgemaakt. Maar soms is het ook gewoon leuk om te zien


Er zijn twee varianten van deze lenshouder: eentje voor Canon- en een andere voor Nikon-lenzen. Beide zijn voor 250 dollar te koop bij Photojojo (exclusief verzendkosten). De versie voor de iPhone 3G/GS is helaas al uitverkocht. Maar als je geld hebt om dergelijke dure accessoires te kopen heb je waarschijnlijk ook geld genoeg om de nieuwste iPhone te kopen.

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.