Piconhand: een alternatief om foto’s op Google+ te zetten

Piconhand is een gratis app met een duidelijke functie: het uploaden van foto's naar Picasa. Gezien deze foto's op hun beurt op het sociale netwerk Google+ terecht komen, maakt dit hem de ideale app om het gebrek van een Google+-app te compenseren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Met Picohand zet je foto's op Picasa - en op zijn beurt weer op Google+De Google+ webapp is een goed voorbeeld van wat er allemaal met HTML5 in je browser kan. Door beperkingen van de browser zijn er echter een paar dingen niet mogelijk, waaronder het uploaden van op je iPhone gemaakte foto’s. Een iPhone-app komt er aan, maar tot die tijd lost Piconhand dit probleem voor je op.


Eigenlijk is Piconhand een foto-app voor Picasa Web Albums. Omdat Google+ direct gelinkt is met deze fotosite, komen de foto’s hiervan ook op het sociale netwerk terecht. Tijdens het uploaden kies je in welk album foto’s moeten komen. Het is mogelijk om meerdere foto’s tegelijkertijd naar verschillende albums te uploaden. Ben je klaar, dan stel je via de website in welke albums je met welke kringen wilt delen.

Piconhand is gratis en dat is maar goed ook. Wel kun je 79 cent betalen om de reclame in de app te verwijderen. Op maandag 4 juli heeft Google de officiële iPhone-app al ingediend bij Apple, wat betekent dat hij ieder moment in de App Store kan verschijnen.

Downloaden: Piconhand (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 juli 2011 om 20:51
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.