AutoPlay voor iPhone: maak je eigen YouTube-afspeellijst

Met AutoPlay maak je YouTube-afspeellijsten, waarin video's achter elkaar blijven afspelen. Je kunt ook alle populaire video's of video's over een bepaald onderwerp achter elkaar aan laten spelen.

Met AutoPlay maak je afspeellijsten op YouTube, waarin de video's automatisch na elkaar afspelen.De ingebouwde YouTube-app in iOS levert prima werk, maar mist vooral een belangrijke functie: het maken en afspelen van playlists (afspeellijsten). AutoPlay is een simpele app die juist dat gat probeert te vullen. Je maakt een lijst aan video’s, die de app daarna automatisch achter elkaar afspeelt. Er zijn ook dynamische lijsten die je kunt bekijken.


Door in het hoofdmenu naar Instant Playlist te gaan kun je een eigen afspeellijst maken en afspelen. Dit doe je simpelweg door te zoeken naar je favoriete YouTube-video’s en ze in de lijst te zetten. Heb je geen voorkeur, dan is het ook mogelijk om YouTube-categorieën zoals Most Viewed, Top Favorited en Top Rated op te zetten. Deze blijven praktisch eindeloos video afspelen. Je kunt ook een zoekterm te gebruiken om in een keer een videolijst te genereren.

Heb je een Apple TV 2G in huis staan, dan is het mogelijk om de YouTube-beelden op je televisie af te spelen.

Download: AutoPlay (€2,39)

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.