Apple UK zoekt extra iPhone-verkopers van half augustus tot eind oktober

Apple UK is op zoek naar tijdelijk iPhone-verkooppersoneel in de periode 16 augustus tot en met 29 oktober 2011. Het versterkt de verwachtingen dat de nieuwe iPhone dan komt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple verkopeOp zoek naar een tijdelijk baantje tussen augustus en oktober? Apple UK gaat het winkelpersoneel tijdelijk uitbreiden tussen 16 augustus en 29 oktober 2011. Apple is op zoek naar “full-time iPhone-verkooppersoneel voor een uitdagend project, 5 dagen per week”. Je werkt van dinsdag tot en met zaterdag in de periode van 16 augustus tot 29 oktober. De baan vindt plaats in “key retail stores”, zo meldt de vacature en het gaat om banen voor verschillende regio’s in het Verenigd Koninkrijk. Dat er meer iPhone-verkooppersoneel nodig is, versterkt de verwachting dat Apple in de periode rond augustus/september een nieuwe iPhone gaat uitbrengen.


De lange periode heeft er wellicht mee te maken dat het personeel eerst ingewerkt moet worden, waardoor de lancering alsnog in de loop van september kan plaatsvinden. In ieder geval is er van 9 tot 12 augustus een verplichte vierdaagse training gepland, waaraan de deelnemers moeten meedoen. De vacatures werden op 12 juli geplaatst, zijn van tijdelijke aard en heeft nadrukkelijk te maken met het verkopen en promoten van mobiele telefoons. Je moet diepgaande kennis hebben van de iPhone-gebruikerservaring om de job te kunnen uitvoeren. Duidelijke taal, lijkt ons. En voor wie nog wil weten “wat het schuift”: je verdient 75 Britse pond per dag.

Via: CNET
Meer info: Reed vacaturesite

iphone vacature uk

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.