2D helicopter-schietspel Blue Skies in prijs verlaagd

Het 2D helicopter-schietspel Blue Skies is na klachten van gebruikers in prijs verlaagd. RockingPocketGames heeft ook de resolutie van het spel verdubbeld, zodat de graphics er mooier uitzien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

blue skiesBlue Skies van ontwikkelaar RockingPocketGames is in prijs verlaagd. Aanvankelijk kostte het spel nog €7,99 maar dat bleek gezien de middelmatige kwaliteit van de graphics iets te hoog gegrepen. De ontwikkelaar heeft de prijs nu verlaagd naar €4,99. Blue Skies is een 2D helicopterspel waarbij je de bewegingssensor gebruikt om de helicopter te bedienen. Je moet schieten op alles wat beweegt: helicopters, tanks en vliegtuigen. Ook op mijnen en andere wapens van de vijand kun je schieten. Je verdient geld waarmee je nieuwe wapens kunt kopen die je kunt inzetten om je vijanden te vernietigen.


Blue Skies belooft 30 levels met “explosieve actie”. De prijsverlaging is doorgevoerd na commentaar van gebruikers, wat er kortweg op neer kwam dat $10/€8 wat teveel is voor een spel met graphics uit de jaren tachtig. In de nieuwe versie die binnenkort beschikbaar komt, heeft de textuur van het terrein een tweemaal zo hoge resolutie gekregen, zodat het er allemaal wat beter uit ziet.

Meer info: RockingPocketGames
Installeren: Blue Skies (€4,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:04
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.