The Move: draag je iPhone op je kleding

The Move is een nieuw accessoire voor de iPhone, waarbij je de iPhone op je kleding kunt dragen. In dit Kickstarter-project kun je voor 25 dollar een investering doen.

the move iphoneThe Move is een nieuw Kickstarter-project waarmee je je iPhone of iPod touch op je kleding kunt dragen. Er komen geen magneten of stukken klittenband aan te pas, maar het werkt met een soort hoesje dat nauw rondom de iPhone sluit, waarbij nog net genoeg ruimte is overgelaten om textiel ertussen te stoppen. Daardoor kun je de iPhone op elke plek op je shirt bevestigen. Er doemen allerlei handige toepassingen op, zoals bevestiging op je mouw zodat je tijdens het koken of autorijden het scherm kunt aflezen. Je plaatst The Move achter je shirt, drukt de iPhone er van de buitenkant in en hij is daarna mooi in je shirt verwerkt.


Toepassingen zijn bijvoorbeeld het luisteren naar muziek, terwijl je aan het lopen, joggen of fietsen bent. Je kunt handsfree en onopvallend de route bekijken als je op vakantie door een vreemde stad wandelt, zonder dat je de kans loopt dat een dief de iPhone uit je hand grist. Je zou de iPhone zelfs als naambordje kunnen gebruiken tijdens een conferentie, al loop je dan wel de kans dat je als aandachtstrekker uit de toon valt.

Onderstaande foto maakt iets duidelijker wat het principe is van The Move:

the move how to

Helaas kun je The Move niet meteen bestellen: het accessoire is te vinden op Kickstarter, dus er moet eerst voldoende geld worden ingezameld voordat het project realiteit wordt. Voor 25 dollar of meer krijg je The Move toegestuurd, als het project doorgaat. Internationale verzending kost 8 dollar en er is al iets meer dan 10% van de benodigde 25.000 dollar voor de eerste productieronde ingezameld.

Meer informatie op Kickstarter.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.