Gerucht: ‘Goedkope iPhone voor 250 euro, iPhone 4S/5 eind van de zomer’

BGR beweert dat Apple de iPhone 3GS in het assortiment houdt en dat er daarnaast een topmodel als iPhone 4S of 5 op de markt komt. Eind augustus vinden ze het meest geloofwaardig.

iphone 5 augustusDe hoeveelheid geruchten over de iPhone 5 (of was het nou iPhone 4S?) neemt inmiddels ongezonde vormen aan. Boy Genius Report beweert alweer nieuwe informatie te hebben ontvangen, van een betrouwbare bron. Die zegt, dat Apple toch een goedkopere (prepaid) iPhone gaat uitbrengen die rond de 350 dollar gaat kosten (omgerekend zo’n 250 euro), zonder abonnement. Opvallend aan het verhaal is dat die goedkopere iPhone wel eens de iPhone 3GS zou kunnen zijn. Apple zal de huidige versie van de iPhone 4 blijven verkopen zodat er een complete productlijn ontstaat: een goedkope 3GS, een iPhone 4 voor het middensegment en het topmodel dat als iPhone 4S of 5 door het leven zal gaan. Dat nieuwe model zal aan het eind van de zomer onthuld worden, vermoedelijk eind augustus.


Volgens eerdere berichten van BGR zou de iPhone 5 een radicaal nieuw design, maar de bron die ze nu hebben gesproken denkt daar toch iets anders over. Als de iPhone 5 (of 4S) een totaal ander uiterlijk zou krijgen hadden we nu al gelekte hoesje met een afwijkend design gezien. Het kan er overigens ook mee te maken hebben dat Apple een klopjacht heeft geopend op mensen die vroegtijdig specificaties lekken.

Reacties: 40 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.