Apple zoekt ook in VS extra personeel voor Apple Stores

In de VS zoekt Apple extra personeel voor de Back To School-periode, nieuwe productlanceringen en de aanloop naar de feestdagen. Voormalig medewerkers krijgen het verzoek om parttime terug te komen.

apple store deer parkEerder zocht Apple UK al extra iPhone-medewerkers voor de periode half augustus tot eind oktober. Er wordt geen geheim van gemaakt wat ze gaan doen: ze krijgen demo-iPhones waarmee ze het publiek moeten voorlichten. Later bleek dat er ook in Duitsland vacatures waren geplaatst voor extra medewerkers aan het eind van de zomer en nu zijn de Verenigde Staten aan de beurt. Apple benadert voormalige winkelmedewerkers met het verzoek om terug te keren als parttime-medewerkers voor de Back to School-periode, nieuwe productlanceringen en als voorbereiding op de feestdagen. Een voormalig medewerker ontving een mailtje met de vraag of hij tussen 15 augustus en 15 september wilde komen werken.


Eén van de mogelijkheden is dat Apple gewoon de extra bestellingen van scholieren en studenten wil afhandelen, zo aan het begin van het nieuwe schoolseizoen. Maar de periode valt ook samen met de verwachte lancering van de iPhone 5.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.