Apple brengt iTunes 10.5 beta 8 en nieuwe iWork-beta uit voor ontwikkelaars

Apple heeft vanavond iTunes 10.5 beta 8 en iWork for iOS beta 3 uitgebracht. Beide zijn bedoeld voor ontwikkelaars, zodat zij alvast kunnen testen of hun apps ermee samenwerken.

iWork-iosApple heeft vanavond iTunes 10.5 beta 8 en iWork voor ontwikkelaars uitgebracht. Bij iWork voor iOS gaat het om de derde betaversie, ter voorbereiding op de wijzigingen die in iOS 5 zijn doorgevoerd. Beide downloads zijn via het Apple Developer Center te vinden. iTunes 10.5 beta 8 bevat diverse bugfixes en verbetert de performance voor gebruikers van iTunes Match. Ook die dienst verkeert nog in betafase en is bedoeld om je elders gekochte muziekcollectie gelijkwaardig te maken aan iTunes-muziek. In de nieuwe versie van iTunes is ook de mogelijkheid opgenomen om een back-up vanuit iTunes naar iCloud te maken.


Welke vernieuwingen er in iWork voor iOS beta 3 aanwezig zijn is niet bekend, maar over nieuwe functies is niet gesproken. Waarschijnlijk gaat het om bugfixes. Beide downloads zijn bedoeld voor ontwikkelaars om zich voor te bereiden op de mogelijkheden van iOS 5, zodat ze kunnen testen of hun apps ermee werken.

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.