Kleine update voor iBooks-app voor iOS

Apple heeft een kleine update uitgebracht voor de iBooks-app, de applicatie waarmee je boeken kunt lezen op de iPhone en iPad. In deze nieuwe versie zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd die met stabiliteit en performance te maken hebben. Vooral onder iOS 5 zou de performance behoorlijk zijn verbeterd. Voor Nederlandse en Belgische iPhone-bezitters wordt de […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ibooksApple heeft een kleine update uitgebracht voor de iBooks-app, de applicatie waarmee je boeken kunt lezen op de iPhone en iPad. In deze nieuwe versie zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd die met stabiliteit en performance te maken hebben. Vooral onder iOS 5 zou de performance behoorlijk zijn verbeterd. Voor Nederlandse en Belgische iPhone-bezitters wordt de app ook steeds interessanter, want er zijn voor het eerst betaalde boeken verkrijgbaar, al is het Nederlandstalige aanbod nog zeer beperkt. iBooks is een universele app en is gratis te downloaden. Je kunt er je eigen boeken in ePub- of PDF-formaat in laden (mits niet voorzien van DRM). Ook kun je via de iBookstore van Apple zelf boeken kopen.


Downloaden: iBooks (gratis)

Een paar suggesties voor boeken:

Pdf

Pdf is een populair formaat voor bestanden en documenten, omdat de opmaak altijd hetzelfde is. Pdf's zijn niet bewerkbare documenten, bijvoorbeeld handig voor handleidingen, digitale boeken en meer. Je kunt vanaf de iPhone, iPad en Mac wel eenvoudig aantekeningen maken op pdf's. Op de Mac is de app Voorvertoning de tool waarmee je pdf's opent en annoteert. Ontdek wat je allemaal met pdf kunt doen op je iPhone, iPad en Mac!

Pdf

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.