MyFox, BiteSMS en zoekgeraakte iconen (Cydia)

MyFox is een nieuwe browser voor de iPhone, verkrijgbaar via Cydia. BiteSMS 2.3 is geschikt gemaakt voor de nieuwe firmware 2.1 en Marjolein heeft een tip voor zoekgeraakte iconen.

myfoxMyFox is een nieuwe internetbrowser voor de iPhone en iPod touch. Bijzonderheden zijn de mogelijkheid om full screen te browsen, een optie om de autorotatie en daarmee ook de landschapsweergave uit te schakelen en een optie om recovery in te schakelen. Google is als standaard zoekmachine aanwezig. Je bookmarks uit Safari meenemen kan echter niet en ook ondersteunt MyFox niet meerdere tabbladen. Hoewel de naam anders doet vermoeden heeft MyFox niets te maken met Firefox. MyFox is te installeren via de repository van BigBoss en is te vinden in de categorie Networking.


BiteSMS heeft wat problemen gehad met firmware 2.1 maar die zijn met BiteSMS 2.3 nu opgelost. Wie nog steeds problemen ervaart kan het beste eerst BiteSMS 2.2 verwijderen voordat je versie 2.3 installeert. Het programma is zowel in Cydia als in Installer 4 te vinden via de repo van BigBoss.

iPhoneclub-bezoeker Marjolein heeft een tip voor mensen die de update naar firmware 2.1 hebben gemaakt en daarbij hun iconen uit Categories kwijt zijn geraakt. Na het pwnen kunnen de icoontjes die je in mappen had geplaatst zijn verdwenen, maar er is een simpele oplossing voor. In Cydia installeer je Poof, waarna je kunt aangeven welke programma’s zichtbaar moeten zijn. BigBoss beschrijft op zijn blog Sleepers.net nog andere manieren om je iconen terug te krijgen.

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.