iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

Nederlands-Italiaans woordenboek voor de iPhone

SlovoEd heeft een Nederlands-Italiaans en Italiaans-Nederlands woordenboek voor de iPhone uitgebracht. De inhoud is echter beperkt tot 12.062 begrippen waarmee in feite alleen de basiswoordenschat voor eenvoudige gesprekken wordt afgedekt. Het woordenboek bevat bij elk begrip een uitgebreide vertaling met voorbeelden, synoniemen en antoniemen, verwijzingen en andere relevante informatie. Helaas is de inhoud niet afkomstig […]

SlovoEd woordenboekSlovoEd heeft een Nederlands-Italiaans en Italiaans-Nederlands woordenboek voor de iPhone uitgebracht. De inhoud is echter beperkt tot 12.062 begrippen waarmee in feite alleen de basiswoordenschat voor eenvoudige gesprekken wordt afgedekt. Het woordenboek bevat bij elk begrip een uitgebreide vertaling met voorbeelden, synoniemen en antoniemen, verwijzingen en andere relevante informatie. Helaas is de inhoud niet afkomstig van een bekende woordenboekenmaker zoals Van Dale, waar SlovoEd eerder mee samenwerkte.


Voor de inhoud is deze keer een zekere Dario de Judicibus verantwoordelijk; voorzover wij kunnen nagaan een tamelijk veelzijdig geïnteresseerde IBM-consultant en parttime schrijver uit Rome. Geluidsfragmenten helpen bij de juisten uitspraak van woorden en zorgen dat je nieuwe woorden sneller leert. Er zijn 5.000 gesproken fragmenten aanwezig. In de zoekhistorie vind je de laatste 15 vertaalde woorden.

Om het woordenboek te gebruiken heb je geen internetverbinding nodig. SlovoEd heeft nog meer woordenboeken via de App Store gepubliceerd.

Installeren: SlovoEd Compact Dutch-Italian & Italian-Dutch Dictionary (€7,99)

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.