iculture-app-gemist
App Gemist Je maandelijkse app-overzicht

App Gemist: ING Bankieren, Supermarktwijngids, Music+ en meer

ING Bankieren heeft een goede nieuwe iPhone-applicatie voor internetbankieren uitgebracht, maar er zijn deze week nog meer mooie nieuwe apps voor je favoriete mobiel en iPod touch uitgekomen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

AW Header ING Bankieren iPhone iPod touchWe naderen de Sinterklaas- en kerstperiode en dat is traditiegetrouw de tijd waarin alle media- en entertainmentfabrikanten uitpakken met nieuwe producten. Aan de hand van de afgelopen week, lijkt hetzelfde zich af te spelen voor de iPhone en iPod touch. De iPhone App Weekly zet, net als op elke zaterdag, de leukste en beste nieuwe apps van afgelopen week nog eens op een rijtje.


AW Supermarktwijngids 2012 iPhone iPod touchSupermarktwijngids 2012 – Deze gids beschrijft het wijnaanbod van de supermarkt, Gall & Gall, HEMA, natuurvoedingswinkel en wereldwinkel. In totaal zijn 3189 wijnen beoordeeld in de prijsklasse van €1,99 tot €199. De app noemt 367 omfietswijnen, wijnen die door hun prijs/ kwaliteitverhouding de moeite waard zijn en daardoor de moeite waard om een blokje voor om te fietsen. Je kan ook alle topwijnen per supermarkt zien.
Downloaden: Supermarktwijngids 2012 (€4,99)

AW BatterySense iPhone iPod touchBatterySense – Philips heeft een app ontwikkeld waarmee je kunt zien wat je nog kunt doen met de huidige batterijlading van je iPhone. Door aan te geven wat je van plan bent om uit te voeren, krijg je onderin het scherm te zien hoe lang je dit kunt volhouden. Een extra functionaliteit laat je invullen hoeveel uur je wil dat je iPhone het volhoudt, waarna je tips krijgt hoe je dit vooral elkaar krijgt.
Downloaden: BatterySense (gratis)

Triposo World AW Travel Guide iPhone iPod touch iPadTriposo World Travel Guide – Triposo aggregeert en presenteert de informatie van websites die door gebruikers gevuld zijn met toeristeninformatie. De aantrekkelijkheid van bestemmingen binnen een plaats wordt daarin bepaald door de hoeveelheid foto’s die er bestaan van een locatie. De kracht van de app is dat je de informatie vooraf kunt downloaden en offline kan bekijken.
Downloaden: Triposo World Travel Guide (gratis)

AW ING Bankieren iPhone iPod touch iPadING Bankieren – De focus bij deze app waarmee ING-klanten kunnen internetbankieren, ligt op gebruiksgemak. Er is zelfs gedacht aan visueel gehandicapten: slechtzienden kunnen de app (na de eerste activatie) probleemloos gebruiken. Het inloggen op de app moest eenvoudiger worden, wat ertoe heeft geleid dat de ING Buddy is vervangen door een vijfcijferige pincode. Maar voordat je kunt beginnen met het overmaken van geld, moet je wel wat doen.
Downloaden: ING Bankieren (gratis)

AW Music Plus iPhone iPod touchMusic+ – Music+ verbetert de standaard muziekspeler van de iPhone op een flink aantal punten, maar laat je niet zwemmen in de opties. De gratis app voegt op een eenvoudige manier een wachtrij-functie toe aan de muziekspeler, toont songteksten van nummers met een druk op een knop en laat je delen wat je luistert op sociale netwerken en Last.fm.
Downloaden: Music+ (gratis)

AW FileWekker iPhoneFileWekker – Voor de flexibele werkers is er nu de FileWekker. Die app geeft een pushbericht als de verkeersopstopping op je traject is geslonken tot een minimum en je zorgeloos van huis naar het werk kan. De app FileWekker is ontsproten uit het brein van de ‘Taskforce Ontspits’, een werkgroep die het drukste moment op de Nederlandse wegen wil ontlasten.
Downloaden: FileWekker (gratis)

AW Eet Experiment iPhone iPod touchEet Experiment – In Eet Experiment waag je jezelf aan zes verschillende experimenten die 10 dagen duren. Je kan zelf kiezen welke je doet. De uitdagingen zijn 10 dagen geen alcohol, 10 dagen geen cafeïne, 10 dagen geen zuivel, 10 dagen geen suiker, 10 dagen alleen water of kruidenthee drinken of 10 dagen alleen pure en verse producten eten.
Downloaden: Eet Experiment (gratis)

AW RailTime iPhone iPod touch iPadRailTime – RailTime biedt een strak vormgegeven en overzichtelijk beeld van de treintijden volgens het spoorboekje. Met de applicatie kun je de verbindingen vanaf een station bekijken, een route uitstippelen en krijg je pushmeldingen als er werkzaamheden of vertragingen plaatsvinden op jouw traject.
Downloaden: RailTime (gratis)

AW StreetFlow iPhone GPSStreetFlow – Men neme de GPS-functie van de iPhone, een lepel Wikipedia, de fotosite Flickr en de iSpeech-spraaktechniek bij elkaar en voegt er een paar scheuten vernuft aan toe. Het resultaat is StreetFlow. Deze toepassing praat je bij over steden, diensten, natuurgebieden en bezienswaardigheden van de omgeving waarin jij op dat moment rijdt.
Downloaden: StreetFlow (gratis)

AW Woordjacht iPhone iPod touch BoggleWoordjacht – Er is een nieuw Nederlandstalig woordspel voor de iPhone en iPod touch verschenen dat de concurrentie met het razend populaire Wordfeud aandurft. Het leent zijn spelconcept niet van het bordspel Scrabble, maar van Boggle. Dat betekent dat je in een beperkte tijd zoveel mogelijk woorden moet maken in een veld van 4 x 4 letterblokken. Degene die de meeste punten heeft gehaald, wint de online ronde.
Downloaden: Woordjacht (gratis)

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.