Firecore brengt aTV Flash (Black) 1.0 uit (jailbreak)

Firecore heeft de 1.0-versie van aTV Flash (Black) uitgebracht. Met dit softwarepakket kun je een Apple TV jailbreaken en direct een aantal apps installeren.

aTV Flash (Black) FirecoreDe Apple TV draait op iOS, vandaar dat we regelmatig aandacht besteden aan nieuwe ontwikkelingen en apps voor dit apparaat. Firecore heeft de 1.0-versie van aTV Flash (Black) uitgebracht. Door dit softwarepakket op je tweede generatie Apple TV te installeren krijg je toegang tot functies die door Apple zelf niet worden ondersteund, zoals een internetbrowser en de mogelijkheid om video van andere formaten af te spelen.


aTV Flash (Black) is tijdelijk voor $19,99 aan te schaffen via MacUpdate, 33 procent goedkoper dan normaal. aTV Flash (Black) is een betaald jailbreakpakket dat na een jailbreak direct een aantal applicaties installeert. Dat wil niet zeggen dat je verplicht moet betalen voor een Apple TV-jailbreak: Firecore biedt al langer hier gratis Seas0nPass voor aan. aTV Flash (Black) moet vooral gebruikersgemak in de vorm van een compleet pakket bieden. Voor alleen het bekijken van andere videoformaten raden wij het echter niet aan: XBMC doet dit gratis minstens net zo goed.

Wanneer je aTV Flash (Black) installeert krijg je onder andere een krachtigere mediaspeler, een internetbrowser, een rss-lezer en de mogelijkheid om Last.fm via de Apple TV te gebruiken. Ook kun je andere apps installeren. Een volledig overzicht van de functies vind je op de site van Firecore.

Via de website van Firecore kun je aTV Flash (Black) aanschaffen voor $29,95. De website MacUpdate heeft echter een speciale actie, waardoor je hem voor $19,99 kunt aanschaffen. Firecore verkoopt ook nog steeds aTV Flash voor de eerste generatie Apple TV voor €39,99 en MiRow voor je Mac voor $19,95.

Op het moment is er nog geen untethered jailbreak voor Apple TV’s 4.4.2-software. Een tethered jailbreak is wel mogelijk, maar dit betekent dat je de Apple TV bij een reset met een pc of Mac moet verbinden.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.