iculture-app-gemist
App Gemist Je maandelijkse app-overzicht

App Gemist: Gmail, Spotzi Atlas, DePolitieZoekt en meer

De Gmail-applicatie voor de iPhone en iPod touch is opnieuw in de App Store gezet. En er zijn meer app-ontwikkelingen voor de iPhone deze week: Spotzi Atlas, DePolitieZoekt en Pogoplug zijn er een paar van.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

AW Spotzi Atlas headerElke dag houdt iPhoneclub nauwlettend de ontwikkelingen en de nieuwe binnenkomers in de App Store in de gaten en elke dag selecteren we een greep uit het alsmaar uitdijende assortiment. Omdat de kans zo groot is dat je een nieuwe app over het hoofd ziet, zetten we de leukste, beste en meest bijzondere nieuwe applicaties elke zaterdag in een overzicht in de iPhone App Weekly.


AW AlleDealsVan iPhone iPod touchAlleDealsVan – De nieuweling in de markt van kortingacties-apps heet AlleDealsVan en laat eerst de deals op je locatie zien, alvorens de lijst met landelijke acties in beeld komt. Je kan in Alle Deals Van geen locatie bepalen aan de hand van GPS, maar je hoeft maar een keer linksboven op Steden te drukken, selecteert dan een van de steden en je ziet de de pagina met regionale en landelijke deals al.
Downloaden: AlleDealsVan (gratis)

AW Jango Radio Mobile iPhone iPod touchJango Radio Mobile – Een ‘radiozender’ die voor je aangemaakt wordt naar aanleiding van de artiestnaam die je invoert. De zender zoekt er zelf gerelateerde resultaten bij en laat die aan je horen. Er zijn verschillende applicaties die dat trucje beheersen, maar Jango Radio Mobile voer het een stapje verder. Het laat je nummers en artiesten nog een keer luisteren of juist wegstemmen.
Downloaden: Jango Radio Mobile (gratis)

AW PogoPlug iPhone iPod touchPogoplug – Pogoplug is een nieuwe speler op de markt van clouddiensten en biedt nieuwe gebruikers gratis 5 GB aan opslagruimte. De dienst maakt het mogelijk om opgeslagen HD-video vanuit de cloud te streamen. Pogoplug’s iPhone-app doet erg denken aan Dropbox. De app is ook universeel, waardoor hij op zowel de iPhone als iPad te gebruiken is.
Downloaden: Pogoplug (gratis)

AW SuperAlbum iPhone iPod touchSuperAlbum – Met een groeiend aantal sociale netwerken, verschijnen ook gemaakte foto’s op steeds meer online locaties. Daardoor kan het soms lastig zijn om een gedeelde foto snel terug te vinden. De app SuperAlbum probeert orde binnen deze chaos te scheppen door al je online foto-albums op een enkele plek te bundelen.
Downloaden: SuperAlbum (€0,79)

AW Gmail iPhone iPod touchGmail – De Gmail-app voor iPhone is terug in de App Store. Twee weken geleden publiceerde Google de native Gmail-app, maar er bleken meerdere zaken mis mee te zijn. Google trok daarom de app een paar uur na de lancering weer in. De app werd bovendien slecht ontvangen omdat er nauwelijks functionaliteit in aanwezig was. Daar wordt nu aan gewerkt.
Downloaden: Gmail (gratis)

AW DePolitieZoekt iPhone iPod touchDePolitieZoekt – Boeven vangen kan vanaf nu ook met je iPhone. Politie Amsterdam-Amstelland heeft vandaag een nieuwe iPhone-app uitgebracht onder de titel ‘DePolitieZoekt’. De app toont foto’s en video’s van personen die betrokken waren bij onopgeloste zaken. Als gebruiker kun je meehelpen aan de oplossing van misdrijven. Je kiest zelf in welke regio je wilt zoeken.
Downloaden: DePolitieZoekt (gratis)

AW Live Weer iPhone iPod touch iPadLive Weer – Er zijn al behoorlijk wat weer-applicaties die furore maken met fraaie, geanimeerde achtergronden. Er is ook al een populaire weerapp die de temperatuur weergeeft in het badge-icoontje op het homescreen van de iPhone. De nieuwe app Live Weer combineert beide en doet, mede door zijn grote klok en mogelijkheden, eveneens dienst als screensaver als de iPhone in een oplader staat.
Downloaden: Live Weer (€0,79)

AW Folders.nl iPhone iPod touch iPadFolders.nl – Deze nieuwe app biedt een grote hoeveelheid actuele folders. Standaard staat de applicatie ingesteld op een gebied rond Utrecht, maar je kan ook je eigen locatie opgeven voor folders. Behalve in een coverflow-weergave, kan je ze ook bekijken door in een lijst van A tot Z op een winkelnaam te scrollen. Je kan advertenties uitknippen, in een lijstje zetten en ze delen. Tevens kun je de folders doorzoeken.
Downloaden: Folders.nl (gratis)

AW Vimessa iPhone iPod touch iPadVimessa – Vimessa is een app waarmee je gratis videoboodschappen naar anderen kunt sturen. De ontvanger hoeft de app niet zelf geïnstalleerd te hebben. Eigenlijk zou het handiger zijn als Apple deze functie om videoboodschappen op te nemen, zou toevoegen aan Facetime op de iPhone. Maar zolang dat niet het geval is, zullen we het met deze app moeten doen.
Downloaden: Vimessa (gratis)

AW Spotzi Atlas iPhone iPod touch iPadSpotzi Atlas – De Bosatlas kan de deur uit, want het Nederlandse bedrijf D-Base heeft een app gemaakt, die zowel op de iPhone als de iPad werkt. De Spotzi Atlas is een echte wereldatlas, met 500 verschillende themakaarten van de aarde. Je kunt zien hoeveel rokers er in een bepaald land worden, hoe de klimaatzones lopen en wat het inkomen in een bepaald land is.
Downloaden: Spotzi Atlas (gratis)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.