TouchPad 4.0 stuurt gedicteerde Siri-tekst naar je Mac

TouchPad heeft een update gekregen. Deze app kan nu Siri-teksten naar je Mac sturen. Ook is de app veel stabieler geworden.

touchpad iphone icoonOntwikkelaar Edovia heeft een grote update uitgebracht voor TouchPad, de iOS-app die je allerlei remote functies geeft. TouchPad dient als toetsenbord- trackpad-app op afstand, zodat je je Mac kunt bedienen vanaf je iPhone. TouchPad 4.0 voegt iets toe wat de inmiddels uitdijende groep concurrerende apps nog niet kunnen: Siri gebruiken om tekst naar je Mac te sturen. TouchPad doet dat via het Wi-Fi-netwerk en je hebt er geen jailbreak voor nodig.


touchpad iphoneTouchPad 4.0 heeft lang op zich laten wachten, maar de ontwikkelaar belooft dan ook dat deze app zo robuust is, dat hij je niet in de steek laat. Om Siri te gebruiken druk je op het Siri-dicteerknopje op het toetsenbord in de app. De ingesproken tekst wordt dan herkend en naar je Mac gestuurd. Uiteraard werkt het momenteel alleen bij talen die Siri kan herkennen, dus in het Engels, Frans of Duits.

TouchPad is een universele app, die op de iPad een nieuwe toolbar heeft gekregen. Ook is er nu ondersteuning voor de EyeTV Media Player, er worden nieuwe OS X Lion snelkoppelingen ondersteund en er zijn allerlei bugs opgelost. TouchPad vereist als een van de weinige apps in zijn soort geen desktopsoftware. Dat komt omdat het gebruik maakt van de schermdelingsfunctie in OS X.

Downloaden: TouchPad (€3,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 november 2011 om 23:08
Onderwerp
Categorie
Productiviteit

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.