Photogene2 fotobewerker voor iPhone wordt sneller en krijgt export naar Instagram

Photogene2 heeft een update gekregen. De fotobewerkingsapp voor de iPhone is sneller geworden en ondersteunt nu exporteren naar Instagram. Ook het synchroniseren gaat sneller, vooral bij grote fotobibliotheken.

photogene2-foto-updateDe fotobewerker Photogene2 heeft de eerste grote update gekregen. De app kwam een paar dagen geleden uit, als opvolger dan de al langer bestaande app Photogene (zonder 2). In Photogene2 zijn nieuwe functies toegevoegd, zoals het exporteren van foto’s naar Instagram. De app onthoudt ook je laatst bezochte tab in de metadata-viewer, gebruikt de originele bestandsnamen in iOS 5 en kan vooringestelde randen toepassen bovenop een al eerder gekozen voorinstelling.


Photogene2 heeft ook een flinke lijst bugfixes gekregen, waardoor het bewerken van foto’s probleemloze werkt. Zo was er een probleem bij het opslaan van ‘pixelige’ en onscherpe foto’s. Photogene2 is een fotobewerkingstool met veel functies, zoals bijsnijden, recht zetten, kleur aanpassen, scherper maken en retoucheren. Ook kun je exporteren naar Flickr, Dropbox, Facebook, Twitter, Picasa, FTP, e-mail en sinds vandaag dus ook Instagram. De app start met deze update sneller op en het synchroniseren van je bibliotheek verloopt ook sneller. Dit zou vooral goed merkbaar moeten zijn op toestellen met een grote collectie foto’s.

Downloaden: Photogene2 (€1,59)

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.