iPhone-statiefhouder Glif voor de halve prijs bij Duitse Amazon

De Glif is op het moment in prijs verlaagd in de Duitse Amazon-webwinkel. Je betaalt in plaats van de gewoonlijke 20 euro, slechts €10,98.

glif-iphoneDe iPhone-statiefhouder Glif is vandaag voor de halve prijs te koop bij de Duitse webwinkel van Amazon. In plaats van de gewoonlijke prijs van 20 euro, is hij te bestellen voor €10,98. Door de Glif om je iPhone heen te schuiven kun je hem kun je hem makelijk op een camerastatief bevestigen.


Door hem op een alternatieve wijze vast te haken is de Glif ook te gebruiken om je iPhone rechtop te zetten. Hoewel de webwinkel zich in Duitsland bevindt, wordt de Glif ook naar Nederland verscheept. Eerder schreven we nog over de Glif+: deze bevat naast de standaard-Glif ook een aantal extra accessoires. De Duitse Amazon biedt deze nog niet aan.

Amazon

Amazon is al een tijdje actief in Nederland en biedt vaak goedkope aanbiedingen, ook voor tech. Bekijk de de beste Amazon Nederland deals, hoe je via Amazon Prime profiteert van extra voordeel en hoe je lid wordt van de streamingdienst Amazon Prime Video. Daarnaast kun je gebruik maken van gratis verzending als je lid wordt van Amazon Prime. Er is extra voordeel te halen tijdens het jaarlijkse evenement Amazon Prime Day.

Amazon

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.