Flickr maakt meerdere foto’s uploaden makkelijker

De foto-app Flickr heeft een update uitgebracht die een paar verbeteringen aan de app toevoegt. Zo is het nu veel makkelijker om meerdere foto's tegelijkertijd te uploaden en werkt de uploader stabieler.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FlickrEen nieuwe update voor de foto-app Flickr heeft een aantal verbeteringen geïntroduceerd. Zo is het nu makkelijker om meerdere foto’s tegelijkertijd te uploaden en zijn zowel de achtergrond- als de video-uploader verbeterd. Je kunt de Flickr-app gebruiken om foto’s te uploaden naar de bekende website, waar de iPhone 4 inmiddels te boek staat als de populairste camera.


De foto-uploader is aangepast om je direct de optie te geven om meerdere foto’s te selecteren in je camerarol. Door op maximaal 10 foto te tappen verschijnt er een vinkje naast, waarna je op de ‘done’ knop kunt drukken om ze allemaal naar de fotoservice te sturen. In eerdere versies van Flickr werd de eerste foto die je aantikte alleen gebruikt.

Van de verbeteringen in de video- en achtergronduploader zul je in het eerste opzicht weinig merken: dit zijn voor veranderingen om de functies te optimaliseren. Hiernaast draagt de update ook een aantal UI tweaks, bug fixes en prestatieverbeteringen met zich mee.

Downloaden: Flickr (gratis)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.