CovertChirp: twitteren zonder dat iemand het door heeft

CovertChirpDe iPhone-app CovertChirp is ideaal voor Twitteraars die liever niet betrapt worden tijdens hun internetactiviteiten. Door je timeline volledig te hullen in het uiterlijk van de notitie-app van iOS, lijkt het namelijk alsof je eigenlijk aantekeningen aan het maken bent. Met behulp van een speciale knop kun je de Twitter-app zelfs helemaal verbergen, mocht iemand jouw iPhone toch van dichtbij zien.

CovertChirp laat je jouw Twitterfeed bekijken, berichten schrijven en DM’s lezen en versturen, allemaal op een manier die argeloze collega’s of klasgenoten doet denken dat je druk aan het werk bent. Een ideale vervanger voor je gewone Twitter-app is het dankzij zijn vermomde interface niet: door de soms wat onhandige positionering van knoppen en het gebrek aan goed onderscheid tussen tweets is CoverChirp namelijk niet de mooiste app. Gezien het doel dat de app dient, hoeft dit ook niet.

Downloaden: CovertChirp (€0,79)

4 reacties op “CovertChirp: twitteren zonder dat iemand het door heeft”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Op de pc heb je Spreadtweet. Ben je nog productiever ;)

  • Hmm, dit klinkt best geniaal. Ook ik wordt nogal eens betrapt op twitteren of wat dan ook. Misschien maar eens uitproberen.

  • Betrapt worden op twitteren? Dan is er toch iets mis in je leven en de relaties met de mensen om je heen…

  • Origineel geplaatst door ivo
    Betrapt worden op twitteren? Dan is er toch iets mis in je leven en de relaties met de mensen om je heen…

    Want niemand heeft een baan of opleiding tegenwoordig wil je zeggen?

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties