Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Laatste kans op kerstkorting: games voor 79 cent

Tijdens de kerstdagen waren er kortingen op tientallen iPhone-games. Nu de App Store voor ontwikkelaars weer open gaat is het de laatste kans om er nog van te profiteren. Tientallen games hebben we op een rijtje gezet, die allemaal 79 cent kosten.

anytime-poolDe App Store is rond de kerstdagen gesloten voor nieuwe apps en updates. Dat geldt ook voor prijswijzigingen: ontwikkelaars mogen de prijzen van hun apps niet aanpassen, dus je hebt alle tijd gehad om te profiteren van alle game-koopjes die eerder op iPhoneclub langskwamen in de Game-update. Mocht je nog niets hebben uitgezocht, dan is nú het moment, want de App Store gaat bijna weer open.

dead-space-iphone

gameloft-sports-pack

mirrors-edge

pandemonium

spore creatures

tom clancy rainbow

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 december 2011 om 17:09
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.