Nieuwe chatapplicatie BeejiveIM met MSN/Live en ICQ (App Store)

De nieuwe chatapplicatie BeejiveIM ondersteunt MSN/Windows Live, Yahoo, Google Talk, ICQ en meer, maar is met een prijs van 13 euro wel bijzonder prijzig.

BeejiveIMChatten heeft een behoorlijk prijskaartje gekregen bij BeejiveIM, een nieuwe applicatie uit de App Store waarmee je in contact kunt blijven met je vrienden. De applicatie kost €12,99 en biedt ondersteuning voor MSN/Windows Live, Yahoo, Google Talk, MySpace, ICQ, Jabber en AIM/Mobile Me. Beejive is al eerder op andere platformen verschenen en maakt nu de overstap naar de iPhone. Je kunt snel tussen meerdere chats wisselen en als je de applicatie sluit blijf je verbonden met het netwerk. Echt mooi is de gekozen oplossing nog niet: je ontvangt namelijk een waarschuwing zodra er nieuwe berichten zijn, maar dit werkt alleen wanneer je een abonnement op Mobile Me hebt.


BeejiveIMBeejiveIM ziet vooral mogelijkheden voor mensen die hun SMS-kosten willen beperken. Ben je al door je SMS-bundel heen, dan kun je met BeejiveIM blijven doorkletsen via de databundel of Wi-Fi. Ook prijst BeejiveIM zichzelf aan als een betrouwbaar en efficiënt netwerk, waarbij de applicatie zuinig met de batterij omgaat. Je kunt vanuit de applicatie je vrienden beheren: toevoegen en verwijderen, nicknames veranderen, groepen maken, blokkeren en nieuwe vrienden accepteren bijvoorbeeld. Ook kun je je aanwezigheidsinfo vanuit de applicatie aanpassen.

In de toekomst is BeejiveIM van plan om volledige ondersteuning voor hyperlinks, emoticons en groepchats toe te voegen.

Installeren: BeejiveIM (€12,99)

Reacties: 50 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.