T-shirt voor geweigerde App Store-ontwikkelaars

MacMerc heeft t-shirts ontworpen voor ontwikkelaars die zijn afgewezen in de App Store of hun frustratie willen uiten over de strenge regels van de NDA.

banned shirtsOntwikkelaars die door Apple zijn afgewezen in de App Store kunnen hun frustratie nu uiten met een t-shirt. MacMerc heeft t-shirts uitgebracht waarop de teksten ‘Banned from the App Store‘, ‘Sorry I’m Under NDA‘ en ‘Limited Utility‘ zijn afgedrukt. Leuk om de volgende keer op Macworld of WWDC te dragen, als je van plan bent om na afloop van de keynote op Steve Jobs af te stappen, hoewel het shirt met ‘Worst. Keynote. Ever!‘ het ook aardig zal doen.


Vind je de prijs van de t-shirts ($22 plus $14 verzendkosten) te duur dan kun je natuurlijk ook naar je lokale t-shirtdrukker gaan en de tekst in een Apple-waardig lettertype op een t-shirt laten drukken.

Via: MacMerc

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.