Angry Birds Seasons viert Chinees nieuwjaar met 15 nieuwe levels

Angry Birds Seasons heeft een update gekregen met 15 nieuwe levels, gewijd aan het Chinese Nieuwjaar. De Mighty Eagle is vanwege het jaar van de draak vervangen door een Mighty Dragon.

angry birds seasonsAngry Birds Seasons heeft vanavond een update gekregen, gewijd aan het Chinese nieuwjaar. De update werd in onderstaande YouTube-video al aangekondigd en heeft als thema het Jaar van de Draak, dat volgens de westerse kalender op 23 januari begint. In de update moet je nog steeds jagen op varkentjes, maar dan tegen een rode achtergrond met een helder oplichtende vuurwerkhemel.


Er zitten 15 nieuwe levels in deze nieuwe editie van Angry Birds Seasons. De Mighty Eagle heeft zich voor de gelegenheid gehuld in het kostuum van een Mighty Dragon. Je kunt hem gratis gebruiken in de episode ‘Year of the Dragon’.

Standaard bevat Angry Birds Season 25 feestelijke levels, maar dit wordt afhankelijk van het seizoen uitgebreid met thema-levels. Angry Birds Seasons is op de iPhone beschikbaar als betaalde app en op Android te krijgen als gratis app met advertenties. Miljoenen spelers hebben de app al gedownload.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Angry Birds (€0,79)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 januari 2012 om 23:20
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.