Tekstverwerker Office2 voor iPhone krijgt meer opmaakfuncties

Office² is een iPhone-applicatie van Byte² waarmee je documenten kunt bewerken. In de nieuwste update zijn nieuwe lay-outmogelijkheden voor Microsoft Word-documenten toegevoegd, zoals een indeling met meerdere kolommen, tekstblokken, verschillende vormen en sectie-eindes. Ook kun je voortaan met bestandsversies werken, zodat je precies weet wat de nieuwste versie van een document is. Je kunt afbeeldingen […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

office2 tekstverwerkingOffice² is een iPhone-applicatie van Byte² waarmee je documenten kunt bewerken. In de nieuwste update zijn nieuwe lay-outmogelijkheden voor Microsoft Word-documenten toegevoegd, zoals een indeling met meerdere kolommen, tekstblokken, verschillende vormen en sectie-eindes. Ook kun je voortaan met bestandsversies werken, zodat je precies weet wat de nieuwste versie van een document is. Je kunt afbeeldingen vanaf nu over de tekst laten zweven en zo zitten er nog meer handige functies in.


office_iphoneDocumenten die je opslaat in Office² houden hun originele opmaak, ook als je tussen de iOS-app en Microsoft Office op de desktop heen en weer gaat. Je kunt voortaan kop- en voetteksten, voetnoten en eindnoten aan je documenten toevoegen, zoals je ook op de desktop gewend bent. Een 1-op-1 versie van Word is het nog niet, maar de ontwikkelaars komen een eind in de richting. De gratis variant Office² Plus heeft ook een flinke lijst verbeteringen gekregen. Bij deze gratis app moet je voor het opslaan van documenten een in-app aankoop doen, waardoor je duurder uit bent dan met de betaalde versie van de app.

Downloaden: Office² (€4,99)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.