Nieuwe game van Freeverse: Plank

Freeverse gaat een nieuwe game voor de iPhone uitbrengen: Freeverse Plank, een knikkerspel dat wel op Bejeweled lijkt, maar nu op een kantelbaar speelbord.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

PlankEr zijn ontwikkelaars die aan de lopende band nieuwe games uitbrengen of met kortingsacties wel de aandacht op zich weten te vinden. Freeversie is zo eentje: deze ontwikkelaar heeft alweer een nieuwe game bij de App Store ingeleverd. Het spelletje met de naam Plank heeft als doel om knikkers van dezelfde kleur bij elkaar te brengen door het speelbord links en rechts te kantelen. De knikkers rollen dan naar een andere plaats. Een rijtje van 3 of meer levert punten op.


In essentie is de game vergelijkbaar met Bejeweled: je moet zoveel mogelijk stenen van het speelbord verwijderen, anders wordt deze te zwaar en explodeert. Freeverse Plank bevat 3 moeilijkheidsgraden en er zijn diverse power-ups en speciale objecten, zoals een ‘Shake’-bom: als je in paniek raakt en het even niet meer weet schud je de iPhone en een complete rij knikkers verdwijnt. Je hebt echter maar een beperkt aantal ‘schudbommen’ tot je beschikking.

Hieronder een video van de nieuwe game Plank:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:28
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.