TheO: gebruik je iPhone als bowlingbal

TheOWij hebben afgelopen jaren een hoop verrassende toepassingen gezien voor de iPhone, maar hem als voetbal gebruiken stond nog niet op ons verlanglijstje. Mocht jij één van de weinigen zijn die hier wel zin in heeft, dan is TheO van Physical Apps wellicht iets voor jou. Je kunt je iPhone in het midden van deze bal plaatsen, waardoor je hem zonder grote risico’s kunt rollen en overgooien. De accessoiremaker hoopt op deze manier een aantal nieuwe apps mogelijk te maken, waarin je bijvoorbeeld een bowling-spel op de iPhone speelt.

Er zijn op het moment drie iPhone-spelletjes voor TheO ontwikkeld: Hot Potato, Interrogo en Bowling. Deze spellen maken gebruik van de bewegingssensoren van de iPhone om bestuurd te worden. Het spel Bowling maakt bijvoorbeeld een verbinding met je televisie, waarop een bowlingbaan wordt getoond. Vervolgens kun je met de bal de kegels op de tv omverwerpen. Het iPhone-spel Interrogo stelt een nieuwe vraag nadat je de bal naar iemand anders hebt gegooid.

Wanneer TheO beschikbaar zal zijn moet nog blijken: op het moment wordt de bal getoond op de American International Toy Fair. Een prijs of een verschijningsdatum zijn ook nog niet bekend gemaakt.

Bron: Chip Chick

Categorie(ën): accessoires

6 reacties op “TheO: gebruik je iPhone als bowlingbal”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • right!!!!
  ga met mn iphone lopen gooien!
  tuurlijk!
  geloof niet dat dit um wordt

 • Je kan er ook een Samsung in doen hoor ;-)

 • Origineel geplaatst door edwinnld
  Je kan er ook een Samsung in doen hoor

  haha lijkt me een beter idee!!!!

 • Lijkt me wel vet, alleen waar wil je zond ding gebruike

 • Dit is er 1 in de categorie: “gewoon Omdat het kan

 • Sommige mensen weten van gekkigheid niet wat ze met hun telefoontje moeten doen.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties